2777
2789
عنوان

رفتم شمال تجربه مو میخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 41993 بازدید | 608 پست
والبته شمالیا بد اخلاق بودن وبه شدت سفید مفید

ووقتی با یه تعداد هم صحبت شدید نمی‌تونید بگید اخلاقشون خوبه یابد من اخلاقای درجه یکی ازشون دیدم و اتفاقا جزء با اخلاقان شمالیا به نظرم

(شمالی نیستم)

بچه ها میدونید چرا زباله ریخته شده زیاده چون سطل زباله هم به تعداد کافی واسه اون حجم جمعیت نیست

اره سطلا پر بودن اطرافشون هم یه عالمه زباله ریخته بود 

یه چیز دیگه هم جالب بود بی نهایت سگ تو خیابونا بود

ولی اون صحنه ی گاوا تو مزرعه دلمو برد

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی شهر رفتم مسافرت نمیگم کجا که بعضیا بهشون برنخوره 

شهر عالی خیابون تمیییز ولییی مردمش بسیار بد بودن با چهارنفرشون همصحبت شدم ی جوری رفتار میکردن انگار قاتل دیده بودن بس لحن حرف زدنشون بد بود 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

شما خودت اهل کجایی؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

من خودم یه پلاستیک برداشتم زباله هامون وشوهرم ریخت توش داشت اضافه برمی‌داشت که گفتم اینا مال ما نیست ...

ما همیشه دستکش یکبارمصرف داریم.‌جایی میریم چند تا پاکت زباله هم جمع می کنیم. بالاخره تا خود مردم حرکتی نکنن اتفاقی نمی افته. فرهنگ بعضیا صفره

حالا فکر کن بیچاره هر روز همچین برخوردایی میبینه

داری ازش طرفداری میکنی؟ok

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
شما خودت اهل کجایی؟

یکی از شهر های اصفهان

طرفداری نیست عزیز با یه واکنش نمیتونی یه چیز کلی بگی

بخدا تو خیابون پشت فرمون اخماشون ومیکشیدن تو هم وبد برخورد میکردن آدم خوب ومهربان هم دیدم که وایساد کلی برامون توضیح داد وگفت خواستی کلوچه بخری از فلان جا بخر سرت کلاه نره یا گفت تورو خدا پولاتو خرج زن وبچه کن ولی نرو تالاب انزلی ودل سوزانه راهنمایی میکردن