2777
2789
عنوان

اگر خدایی وجود داره چرا اجازه میده سحر اثر کنه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 127 پست
گیریم بدتر باشه ما دنبال اثبات بهتر و بدتر نیستیم

قصدم از این حرف یچیز دیگه بود

درسته ما دنبال اثبات بدتر وبهتر نیستیم چون این عدالت رو اثبات نمیکنه

ولی واسه عدالت گفتم چطوریه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامنتای بعدیمو‌که به دوستمون‌گفتم‌بخونینببین عزیزم خب حق دارین شماکی‌میگه آسونه ولی ميگم سخته‌باشه،ن ...

عجول نیستم به خدای توقسم

خدادوستم نداره حسرت همچی

وحسرت بچه به دلم گذاشته وعشق به بچه زیاد

دیگه،سلامتی جسمی،روحی از دست دادم همش دارو

از دست دادن برادر،مریضی پدرمادر،،نامردی

زندگی متاهلی سخت،ورشکنتگی،مریضی،بی پولی،مریضی شوهر

بازارنشدن بدون دلیل پزشکی وسن،که رفت بالا

دعان ،نذر چله،التماس خدا

من یک مرده متحرک شدم بوس،اجبار نفس میکشم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

همه‌چیز تو دنیا امتحانه همشموفقیت امتحانه بلا امتحانه مرگ عزیزان امتحانه خوشبخت شدن امتحانه باهوش مت ...

جسارتا شما چه امتحانایی،داشتی؟ چندسالته؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

منم خودم وزندگیم داغون،،،وشکستمشما کاری واسه ابطال کردی؟ سرکتاب یا واسه ابطال به،کسی سپردی؟

نه عزیزم 

بطلان طلسم کار هر کسی نیست 

باید حصار ایجاد کنید من گذاشتم بعد سفرم فکری کنم منتها یه خوابی دیدم شب قبل همین تصمیمم و اون خودش یه باطل طلسم هست و عجیب‌ترین اتفاق زندگیم بود دیدنش که باید با یه روحانی درست و حسابی در میون بذارم 

یه نفرم در همین تاپیک مراحل رو گذاشت سر فرصت انجام میدم 

نه عزیزم بطلان طلسم کار هر کسی نیست باید حصار ایجاد کنید من گذاشتم بعد سفرم فکری کنم منتها یه خوابی ...

امیدوارم خدابرات معجزه کنه

عجول نیستم به خدای توقسم خدادوستم نداره حسرت همچیوحسرت بچه به دلم گذاشته وعشق به بچه زیاددیگه،سلامتی ...

تو عجول نیستی تنها عزیزم‌میگم‌ما ادما

اره‌میگم‌که حق دارین

خدای من‌نیست اون،خدای همست/:

هممون عجولیم هممون...هرچند هممون‌یه لفظ همینجوریه

حتی تو غیر مسائل اعتقادی همه چیو الان میخوایم 

لحظه ها رو می‌شماریم تموم شن تموم که شد میگیم‌وای چه زود گذشت 

باورتون میشه من هم به خدا اعتقاد نداشتم و هم این مسائل بیچارگی دنیا‌‌ رو داشتم،خانواده داغون مرگ اطرافیان تنهایی مهرطلبی اضطراب اجتماعی و دائم المریض

ولی خب اون خدا اومد نشون داد بهم‌که هست

عادیم نشون ندادا اصن من هر روز بهش‌میگم چیکار‌کردی تو با من!بابا همه دارن بی اعتقاد‌میشن من الان باید اتیش میزدم همه مقدساتو من‌که قبلا به تو اعتقاد نداشتم‌پس چی شد؟!

روزی هزار بار گریم میگیره به این فکر‌میکنم  که چی شد...

البته اشک شوقه

جسارتا شما چه امتحانایی،داشتی؟ چندسالته؟

بین بیست تا سی

چند ساله متاهلم 

فقط خواستم بگم بچه‌ نیستم

و دوست ندارم رنج‌های شخصی خودم رو اینجا به اشتراک بذارم

با وجود اینکه شدیداً برونگرا هستم هیچکدوم از آدمهای اطرافم رنج‌هام رو نمی‌فهمن. اینکه اوضاع خوبه یا بد رو میشه از بیرون دید اما اینکه این اوضاع تا چه درونت رو به آتیش کشیده رو حتی همسرت هم نمیتونه لمس کنه

زندگی همینه دیگه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

همه‌چیز تو دنیا امتحانه همشموفقیت امتحانه بلا امتحانه مرگ عزیزان امتحانه خوشبخت شدن امتحانه باهوش مت ...

به چه کار خدا میاد این امتحانات؟ گیریم عادلانه و غیرعادلانه رو بیخیال شیم چی میخواد خدا 

بازی پلی استیشنیم براش که به موجودی که احساسات داره و میفهمه بدترین عذاب‌ هارو بچشونه تازه اونورم باربیکیوش کنه

تو عجول نیستی تنها عزیزم‌میگم‌ما ادمااره‌میگم‌که حق دارینخدای من‌نیست اون،خدای همست/:هممون عجولیم هم ...

خداروشکر

دعام کن لطفا

بین بیست تا سیچند ساله متاهلم فقط خواستم بگم بچه‌ نیستمو دوست ندارم رنج‌های شخصی خودم رو اینجا به اش ...

خداوند شادی،وآرامش حقیقی،روزیت کنه

به چه کار خدا میاد این امتحانات؟ گیریم عادلانه و غیرعادلانه رو بیخیال شیم چی میخواد خدا بازی پلی است ...

دقیقا به کار عدالت خدا میاد 

تو این امتحانها با عملکردت خودت رو به خودت ثابت می‌کنی 

و نتیجه‌اش رو تو دنیای بعد مرگ میبینی 

اینجا فراوان در از ظلمه، اون طرف ذره ای ظلم در حق هیچکس نمیشه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...