2777
2789
عنوان

حضانت دخترم بعد ازدواج مجدد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 78 پست
قطعا پیش وکیل میرم .حتی شده وکیل میگیرم فقط خواستم ببینم اینجا وکیل هست تا شنبه ک برم پیش وکیل وگرنه ...

من کارآموزم قانون روبهت گفتم ولی حتما حتما ازوکیل مشورت بگیر 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرش اعتیاد شدید داره رفیق بازه ازدواج نکرده و نمیکنه .حتی تولد بچه هم نیومد پیش دخترش در این حد عوض ...

اگر خیلی داغون باشه حضانتشو فک نکنم بهش بدن شایدم خودش دیگه وضعیت خودشو ببینه سراغش نیاد 

بفرمایید

عزیزم کسی که ۷سال زودتربه خاطرمشکل پزشکی میخادبازنشست بشه بایدوکیل بگیره چیکارکنن تاکمیسیون قبول کنه ظاهرا همش نظریه پزشک رورد میکنن ومیگم سالمه وبادارو سرپاست وکارمیکنه

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر خیلی داغون باشه حضانتشو فک نکنم بهش بدن شایدم خودش دیگه وضعیت خودشو ببینه سراغش نیاد

امیدوارم واقعا استرس داشتم ..برم پیش وکیل باز مطمئن بشم 

عزیزم کسی که ۷سال زودتربه خاطرمشکل پزشکی میخادبازنشست بشه بایدوکیل بگیره چیکارکنن تاکمیسیون قبول کنه ...

یه سری بیماری های خاص  هستن که باعث پذیرش بازنشستگی  قبل از موعد میشه. در نهایت باید کمسیون پزشکی تأیید کنه