2777
2789
عنوان

رفتم شمال تجربه مو میخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 42002 بازدید | 608 پست
منم ی شهر رفتم مسافرت نمیگم کجا که بعضیا بهشون برنخوره شهر عالی خیابون تمیییز ولییی مردمش بسیار بد ب ...

گیلک بودن؟ اگر اره من خوانواده همسرم گیلکی حرف میزنن حس میکنم دارن همو میزنن بعد شوهرم بهم معنیشو میگه اصن داشتن قربون صدقه ی همدیگه هم میرفتن شاید به دلیل لهجشون و گویششون بوده

ایشالا ک خیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنوب توی تعطیلات خیلی شلوغ میشه جوری که حتی جای سوزن انداختنم نیست ولی همیشه مردمش رفتارشون خوبه یعنی من تا حالا تو مسافرتم بداخلاقی ندیدم

مردم شمال اخلاقشون تنده من دوبار رفتم شمال (برای تفریح نبود واسه یه کاری رفتم) بداخلاقی زیاد ازشون دیدم

شاید چون کل سال شمال شلوغه با مسافرا زیاد خوب برخورد نمیکنن و از این وضعیت خسته شدن یا شایدم من با ادمای خوبی برخورد نکردم

لطفا جبهه نگیرید من فقط نظرمو براساس تجربه ام گفتم 

سه تا استان داریم گیلان مرکزش رشت مازندران مرکزش ساری گلستان مرکزش گرگان و گیلانی نیستم ولی خودم خی ...

اصلا همیشه خوب و بد در کنار هم هستن

همیشه همینطور بوده

اسی داره میگه رشتیا بدن مطلق، اصفهانی ها خوبن مطلق!

خب عزیزم این چه حرفیه؟ 

لایک نکن لطفا😬
گیلک بودن؟ اگر اره من خوانواده همسرم گیلکی حرف میزنن حس میکنم دارن همو میزنن بعد شوهرم بهم معنیشو می ...

ن لهجه داشتن ولی میشد فهمید چی میگن 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
بد اخلاق بودن؟ شما حضورتو نیار کسی مجبورت نکرده

الان همین حرف شنا نشونه بداخلاقی‌ه آق غلام بود تو سریال زیر آسمان شهر اخماش تو هم بود همش اکثر شمالیا اخمو ان

ولی من هم خوبیا رو گفتم هم بدیا اگر بخاطر خوبیا خوش،حال نمیشی بخاطر بدیا بهت بر نخوره خنثی باش 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
بچه ها میدونید چرا زباله ریخته شده زیاده چون سطل زباله هم به تعداد کافی واسه اون حجم جمعیت نیست

نه خدایی پوشک باز شده کنار. جاده که دیگه سطل زباله نیست دم جاده! اون شعور والدینه که ندارن

لایک نکن لطفا😬
بخدا تو انزلی دخترمو فرستادم بستنی بخره یارو صداشو برد بالا گفت بذار اول دروباز کنم بعد بیا بگو بستن ...

اصن شاید یارو مشکل داشته شما مثلا تو شهر خودت ندیدی کسی همچین رفتاری داشته باشه؟ بس کنید دیگه یا نرید شمال یا میرید نیاید بد مردم رو نگید شمالیا یه درصد راضی نیستن شما برید که بعد بیاید این منتارو بزارید

ایشالا ک خیره

اصلا همیشه خوب و بد در کنار هم هستنهمیشه همینطور بودهاسی داره میگه رشتیا بدن مطلق، اصفهانی ها خوبن م ...

من کی گفتم اصفهانیا خوب مطلقن خوب مطلق خداست من گفتم اصفهان خیلی تمیزه رشتیا رو هم خیلی حس ناامنی میدادن 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

والا ما شمالیا همیشه تا تونستیم احترام گذاشتیم عجیبه که ندیدید آشغالا هم وظیفه هرکسی ریختش جمع کنه متاسفانه مسافرا هم فک میکنم نایلون و پلاستیک مثل گل گیاه تو طبیعت تجزیه میشه زحمت نمیدن به خودشون جمع کنن من یبار به چشم خودم دیدم تو جنگل زیر نهال اتیش درست کردن خاموش نکردنو رفتن بهشون گفتم میگفتن خودش خاموش میشه خاک ریختیم😐😐😐😐

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی، ممنونم🖤✨خدایا شکرت برای همه چیز✨خدایا متاسفم،متشکرم، دوستتدارم،منوببخش✨یاضامن آهو✨با افتخار بگو: «أَشْهَدُ أَنَّ عَلیّاً وَلیُّ الله»✨اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.✨777هستم ✨ایران وطنم و تنم ✨ایران جان همیشه با استقلال و استوار باشی وچشم دشمناتو کوررر کنی✨ حجاب هرکس انتخاب خودشه 🖤اگه تونستید تاپیکای جالب احکام مذهبی و ختم قران و نماز و نذر صلوات و ایت الکرسی برای حاجت روایی منو تگ کنید حتما🖤

الان همین حرف شنا نشونه بداخلاقی‌ه آق غلام بود تو سریال زیر آسمان شهر اخماش تو هم بود همش اکثر شمالی ...

شما اومدی میگی بد اخلاق بودن من بگم نه جانمممممم ما خیلییییی خوش اخلاقیم دفعه بعد بیا خوش اخلاقی کنیم بات؟ خب چی باید بگم ؟باش حق باشماس اگر ناراضی هستید نیاید اینهمه شهر برید شهرای مختلف 

ایشالا ک خیره

من کی گفتم اصفهانیا خوب مطلقن خوب مطلق خداست من گفتم اصفهان خیلی تمیزه رشتیا رو هم خیلی حس ناامنی می ...

شما طرز صحبتت اینجوری بود جانم، کل برداشت من این بود

شانس شما بدها اونشب درکنار هم بودن

نباید جمع میبستید

لایک نکن لطفا😬