2777
2789
عنوان

رفتم شمال تجربه مو میخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 41990 بازدید | 608 پست
اصفهان هم مسافر زیاد میاد ولی خیابونا برق میزنه از تمیزی

🤣😂😂وای یاد سفرمون افتادم ..شوهرم گفت ن خدا وکیلی باید برم تو کوچه هاش دور بزنم ببینم واقعن تمیزه. ی مدال تقدیر باید شهردار اصفهان بدن ...آفرین 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اینجور که متوجه شدم زیادم بهت خوش نگذشته متاسفانه

نه خیلی خوش گذشت واقعا دلم تنگ اون روزا شده که میرفتیم می‌گشتیم 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته، و البته فرهنگشو باید بین مردم جا بندازن که هرکس زباله شو ببره بندازه تو سطل ، از مدارس باید ش ...

قبلاً فکر می کردم شاید کسایی سنشون بالاست آشغال میریزن چون حالا کسی بهشون یاد نداده به وقتش. چند روز پیش دو تا دختر جون مثلاً ۲۰ ساله با قیافه های به روز تو ماشین پاکت آبمیوه شونو رو پرت کردن بیرون. خیلی عجیب بود.

بچه ها که خداروشکر از این کارا نمی کنن

خب فکر خونتون یک ماه مهمون بیاد نره عصبانی نمیشی ترافیک رو اعصابه واقعا همش ضمنا انقد دزدی زیاد میشه ...

رفشارش خیلی زشت بود منم اخمامو براش کشیدم تو هم وهیچ ازش تشکر نکردم واز مغازش زدم بیرون

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
قبلاً فکر می کردم شاید کسایی سنشون بالاست آشغال میریزن چون حالا کسی بهشون یاد نداده به وقتش. چند روز ...

من خودم یه پلاستیک برداشتم زباله هامون وشوهرم ریخت توش داشت اضافه برمی‌داشت که گفتم اینا مال ما نیست دست نزن به زباله های مردم من خیلی حساسم رو زباله ریختن

آخه همش نوشتی حس بدی بود منم احساس کردم بیشتر حس بد تجربه کردی

نه دیگه هم خوب وگفتم هم بد من خیلی آدم منطقی هستم

شمالی ها خیلی بامرام و دست ودلبازن

والا ما هرموقع رفتیم جاهای دیدنی یا ساحل که مثلا نیم ساعت بشینیم ناهار بخوریم و بریم همش یکی میاد جلو یه کارت خوان میاره پول میخواد، ولی جنوب اصلا اینطوری نیست 

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

نه شمالیم نه اصفهانی

ولی با شمالیا سروکار داشتم عالی بودن،

چنتا اصفهانی اطرافم بودن خیلی خشک و حسابگر و فقط به فکر منافع خودشون بودن!

هرچند نباید خصوصیت چندنفرو به یک استان نسبت داد،ونمیدم