2777
2789
عنوان

آیه های شفا بخش

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امام باقر علیه السلام نیز روایت شده است: هر کس سوره ماعون را  در نمازهای واجب و مستحب خود بخواند جزو کسانی است که خداوند نماز و روزه اش را پذیرفته است و او را درباره آنچه در زندگی دنیا انجام داده است محاسبه نمی کند.

قرائت سوره تکویر برای چشم، موجب تقویت دید چشم و برطرف کنده تاری چشم و دیگر دردهای چشم می شود.

سلام خوبید 

شرمنده من از لحاظ روحی خوب نیستم واقعا همش احساس سنگینی میکنم 

زود چشم میخورم 

و کلا ی حالیم قابل توصیف نیست 🥲😔

چیکار کنم ب نظرتون

هر کسی سوره های «فلق» و «ناس» را هر شب قرائت نماید از شر جن و و وسوسه های شیطانی در امان خواهد بود و هر که آن را نوشته و بر کودکی بیاویزد از شر جن و آزار دهنده ها مصون است.

آقا امام باقر (علیه السّلام) می فرمایند: هر کسی در خواب چیزی موجب ناراحتی او می شود وقتی به رختخوابش می رود سوره های «فلق» و «ناس» و «آیة الکرسی» را قرائت نماید.

اگر آب شسته شده سوره حاقه را زن بارداری بنوشد طفلش بسیار باهوش و ذکاوت می شود و از آزار دهنده ها و شیاطین حفظ می شود و اگر نوشته آن را زن باردار همراه خود داشته باشد جنین در شکم از هر آفت و سویی حفظ می شود.

از پیامبر اکرم نقل شده است: اگر سوره دخان را بنویسد و به همراه داشته باشد از مکر و حیله های شیطان در امن است و اگر این نوشته را شب هنگام زیر سر خود بگذارد در خواب رویاهای شیرین و خوش می بیند و از اضطراب شبانه خلاص می شود.

سلام خوبید شرمنده من از لحاظ روحی خوب نیستم واقعا همش احساس سنگینی میکنم زود چشم میخورم و کلا ی حالی ...

اول تایپیکمو  با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخون ۳۰صفحه اولش کممتونه

در ایتا کانال دارم