2777
2789
عنوان

خواهرم از مدرسه اومد هرچی از دهنش دراومد به مامانم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3663 بازدید | 155 پست
واقعا تعجب میکنم از نسل جدید ما به مادرم یه تو نمیگفتیمالان هیچ کاری یا کمکی بهشون نمیکنیمالان بچه ا ...

آره بخدا آدم عجیب تو کار این نسل میمونه

مادرایشون ۴۲سالشونه حالا بچشون خدا خواسته بوده نمیدونم و نمیخوام قضاوت کنم. من۳۴سالمه ۳تا بچه دارم دوتا مدرسه ای و یه۲ساله واقعا نمیتونم هندل کنم.اگر خواهرتونم مستقل هس از تربیت مادرتون هس  .همین که میگی مادرم نذاشت برم آشپزخونه گف شلوغه دردسر درست نکن ینی نظم و انضباط براش مهمه اینکه تو این زمونه۲۴تا مهمون داشته ینی کدبانو و مهمان مدار هس....

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
عزیزانی که میگید بچه پرروعه.اسکلین؟از بچه زیر 8سال توقع درک ادم بالغ دارید؟

بچه ده سالشه بعدشم پایه های شخصیت از همون ۸ سالگی شکل میگیره اسکولم خودتی چون برات طبیعیه که بچه ده ساله به خاطر لباس به مامانش بگه کاش بمیری اون بچه مشکل داره باید درمان بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ده سالشه بعدشم پایه های شخصیت از همون ۸ سالگی شکل میگیره اسکولم خودتی چون برات طبیعیه که بچه ده ...

اون بچه کوچیکه کم اورده کوچیک شده متوجه ای؟

نور تاریک ترین لحظات منی خداجونم🤍

خواهرت بچه ست و این رفتارش پای بچگیشه،اما مدیر مدرسه مقصره بااین برنامه های بیخودشون،مادرت طفلی خیلی گناه داره،من ی بچه 8ساله و ی 3ساله دارم سرسام گرفتم ازدستشون مادر بیچاره شما ک دوتا بچه کوچیک داره،با ی مدرسه ای و ی دانشجو،شوهر بیمار ،همتون ب نوعی بهش استرس و تنش میدید حق داره خسته بشه کم بیاره،حوصله نداشته باشه ب نظرم مادرت رو درک کن و کمکش کن واقعاخیلی قویه تو این شرایط،ان شا ئ الله با گذشت زمان اوضاع بهتر میشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اون بچه کوچیکه کم اورده کوچیک شده متوجه ای؟

بله متوجهم ولی خودم بچه دارم خیلی بچه هم دیدم بچه ده ساله به خاطر نوع لباسش به مامانش نمیگه کاش بمیری نباشی بهتره  برا شما طبیعی هس این نوع گفتار؟ 

من فکر میکنم در اینجا ۲ تا مقصر داریم

در وهله اول مادر هست، اینکه رابطش با این بچه خوب نیست، خودش هم میدونه ولی سعی هم نمیکنه رابطه رو بسازه انگار تقلا این بچه رو نمیبینه، از اونطرف ۲ تا دیگه بچه هم آورده. 

بچه ۱۰ ساله هم رابطه اش با مادر خوب نیست، حس بی ارزشی که مادر بهش میده رو درک میکنه، همین میشه که گستاخ میشه و این انفاق افتاده. درسته شرایط بحرانیِ، ولی باز هرجور نگاه میکنم گناه مادر بیشتره. چطور تو شرایط بحرانی میتونست مهمونی سنگین بده، غذا بپزه، خراب شه دنبال رستوران بگرده، ولی نمیتونه وقت برای دختر نوجوون بزاره؟ این نشون میده که اولویت براش این بچه نیست.

این مادر تا همیشه مورد غصب بچه هاش قرار میگیره.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

همیشه از این جشنای مدرسه متنفر بودم چون همه چیزای متفاوت میارن و حس ناکافی بودن میده به ادم نمیدونم حداقل برا بچه دبستانی این کارا خوب نیست

کاش تعیین کنن یه چیز ارزون در حد توان همه باهم بیارن و یکی بشه خیلی دیگه این مدرسه ها شورشو دراوردن

حق با مادرتونه، و خواهرتون در ایام کودکی خودش غرقه دقیقا مثل خود ماها که حالا میفهمیم هیچ وقت نتونسته بودیم شرایط سخت بزرگتر هارو درک کنیم...
گاهی مادر بودن و پدر بودن یا حتی بزرگ بودن و قوی بودن هم سخته... دلم میسوزه واقعا مادر خیلی مصیبت میکشه برای همینه میگن الهی گرگ بیابون میشدم مادر نمیشدم چون گرگ بیابون اینقدر درد نمیکشه و غصه نمیخوره

خدا به حق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها که سرور و مولای همه زنان عالم هست، گره از کار همه مادر ها باز کنه...
و همه مادر های اسمانی رو هم همنشین حضرت زهرا کنه و هر دو گروه قلبشون آرام و لبشون خندان باشه ان شاء الله.

این مراسمات احمقانه رو یک عده مرفه بیکار و بی درد در آوردن... امان از خانواده هایی که یک چشمشون اشک میشه یک چشمشون خون

چقدر خوبه آدم قبل پولدار شدن معرفتش رو داشته باشه

نه مادرت مقصره نه خواهرت

مقصر اون مدرسه بی در و پیکر شدست 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

حق با خواهرته نمیتونه بچه رو تو جامعه سربلند کنه خرجشو بده دم ب ساعت زاییدنش چیه

میخای برگشت بزنه توی رحمش 

خب حالا زائیده گناه که نکرده بچه کوچیک وشوهر بیمارو کارخونه

بچه هم بایددرک کنه

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

دقیقا میگه دو ماه کما بود بعدش م پرستار و آمبولانس انگار مقصر مادره هس به خاطر اینکه خیلی حس امنیت م ...

کامنتام منتشر نمیشه یه بار قبلا جواب دادم 

لباس خریدن همیشه با بابام بوده همیشه باید می‌بود و تایید میکرد تا یه لباسی میگرفتن همین یه بار که نبود مامانم نتونست بره چیزی بخره برای بچه 

غذا هم همینطور . بابام که بود مثلا میگفت تا ۸ شب این غذا رو درست کن تزئین کن حتما باید انجام می‌داد یه بار که بابام نبود اینم نتونست درست کنه 

من تنها چیز عجیبی که تو این تامیک فهمیدم شما همتون نا سپاسید!!مادرت یک نوزاد داره یه بجه ۳ساله و یه ...

یه بار نوشتم منتشر نشد 

این امبولانس برای بعد زایمانش بود الان دوماه ازش گذشته و کاملا سالمه 

بابامم هنوز عمل نکرده ده روز دیگه عمل داره فقط بستری شده 

خانواده بابامم نزدیک ۲۰ نفر خونه مان و کمک حال مامانم شدن . 

من که زحمتی ندارم.  خواهر بزرگم هم زحمتی برای کسی نداره 

چه فشاری روشه ؟ 

عزیزانی که میگید بچه پرروعه.اسکلین؟از بچه زیر 8سال توقع درک ادم بالغ دارید؟

ده سالشه ولی آخه به بچه ده ساله بگیم نه جشنواره غذا شرکت کن نه جشن های دیگه چون بابات بستری شده ؟! به نظرم منطقی نیست اون بیاد مارو درک کنه