2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید لطفا

232 بازدید | 30 پست

خواستگار برام‌اومده ولی سنتی 

پدرم  خیلی حساسه 

از یه طرف به خانواده پسره میگه عکس بفرستید ما ببینیم پسرتون رو 

از یه طرف میگه ما عکس دخترمون رو نمی فرستیم همین‌که مادر پسره دیده کفایت می کنه بعدن میرید بیرون قرار می ذارید همو می بینید

خواستگاره عکس فرستادد ولی عکس خواست  که پدرم اجازه نداد عکس بفرستم گفت که عکس دختر رو نمی فرستنحالا این خواستگار که معلوم نیست چطور بشه  چون خودشون رو عکس پسرشون حساس بودن انگار دختره

بعد اینکه گفتیم عکس نمی فرستیم همو ببینیم بیرون  کلا جواب نداد و عگس هم حذف کرد

ولی موندم برای خواستگار های بعدی چیکار کنم

Taranom🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با پدرته هرکاری میکنه به صلاح خودته شان خودت حفظ میشه پدری که به خواستگار سخت بگیره نعمته برا دخت ...

همین رو گفت 

پدرم گفت که مادر پسره تورو دیده  دیگه باید به احترام ما عکس بفرسته ما هم ببینیم و توقع عکس  تورو نداشته باشه  

Taranom🦋

عکس بفرستیم و عکس نفرستیم چیه؟ 

پسره فقط با یه نفر مثلاً مادر یا خواهرش بدون تشریفات، بیان خونتون و شما هم فقط خودت و مادرت باشید. نیم ساعت همدیگه رو ببینید و خلاص. اگه از ظاهر همدیگه خوشتون اومد، نراحل بعدی رو ادامه بدید، اگر هم نه که تمام. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘