2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 30 پست
عکس بفرستیم و عکس نفرستیم چیه؟ سره فقط با یه نفر مثلاً مادر یا خواهرش بدون تشریفات، بیان خونتون و شم ...

خب من چی کار کنم طرف بلد نبودد اینو  مادرم گفت قشنگ نیست اینو بگیم خودشون باید پیشنهاد بدن

Taranom🦋
مشکل اینکه پدرم گفت باید عکس بفرستن ما هم ببینیم مشخصات رو بدن بعد برید بیرون

والا زمان ما خاستگار یه تحقیقی میکرد بعد با پدرمون صحبت میگرد 

بعد طرف عروس میرفت تحقیق میکرد 

بعد اجازه خاستگاری میداداصلا حرف عکس و غیره نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا حساسه میگه به همین سادگی عکس نده

منم باشم عکس دخترم رو برای کسی نمی فرستم و البته از کسی هم عکس نمی خوام. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

والا زمان ما خاستگار یه تحقیقی میکرد بعد با پدرمون صحبت میگرد بعد طرف عروس میرفت تحقیق میکرد بعد اجا ...

اره  الان این طوری شده ....

پدرم میگه طرع باید اول یه تائید از من بگیره بعد برید بیرون حرف بزنید

Taranom🦋
اره الان این طوری شده ....پدرم میگه طرع باید اول یه تائید از من بگیره بعد برید بیرون حرف بزنید

مثلا اگر داماد شما رو دیده بود

بابات میتونست تلفنی بگه یه روز اقا پسر بیاد محل کار ش،،بالاخره بابات یه کلیت پسر رو ببینه

مثلا بگم‌ما رسم داریم این طوری ؟؟؟

مثلا من جای بابا یا مامانتون باشم 

با روی خوش میگم 

خانم فلانی ما نظر مون این هست که چون دخترخانم و اقا پسر همو ندیدین ،،یه جلسه مختصر یا شما تشریف بیارید منزل ،یا کافه ،، که دو طرف ببینیم به مراحل بعدی اقدام بکنیم اگر صلاحه 

مثلا اگر داماد شما رو دیده بودبابات میتونست تلفنی بگه یه روز اقا پسر بیاد محل کار ش،،بالاخره بابات ی ...

مشکل همینه 

پدرم گفت من ندیدم نه می دونم کیه 

بعد بلند شید برید بیرون ؟

Taranom🦋
خب من چی کار کنم طرف بلد نبودد اینو مادرم گفت قشنگ نیست اینو بگیم خودشون باید پیشنهاد بدن

عزیزم یعنی چی که قشنگ نیست، اعتماد به نفس داشته باشید و ازشون بخواید که به صورت غیر رسمی پسره با مادر یا خواهرش بیان خونتون و همدیگه را ببینید. فقط هم خونه، نه پارک و کافه و.... این بهترین کاره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘