2777
2789
عنوان

آیه های شفا بخش

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 62 پست
هر گاه سوره همزه را بر چشم دردناک بخوانند خداوند او را از آن درد گشایش دهد.

من مشکل خشکی چشم هم دارم 

اینو انجام میدم ان شاءالله جواب بده

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکل خشکی چشم هم دارم اینو انجام میدم ان شاءالله جواب بده

خشکی چشم از خشکی طبع. باید طبعتون متعادل کنید.‌

رفع یبوست 

سوپ سبزیجات 

مصرف سبزیجات و میوه زیاد 

روغن مالی بدن

کم کردن نون برنج 

جهت الفت و دوستی میان زوجین:

اگر کسی سوره مبارکه یوسف را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی ان بنویسد و در جامه پاک بپیچد و با خود دارد [بین او و همسرش] الفت پیدا شود

هر کسی آیه ۱۸۶ سوره بقره

را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند کار بسته او گشاده می‌گردد.

«وَإِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَلْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ»

و چون بندگان من (از دورى و نزديكى) من از تو پرسند، (بدانند كه) من به آنها نزديكم، هر گاه كسى مرا خواند دعاى او را اجابت كنم. پس بايد دعوت مرا (و پيغمبران مرا) بپذيرند و به من بگروند، باشد كه (به سعادت) راه يابند

«هرکسی سوره بقره را در خانهٔ خود قرائت کند سه روز آن خانه از گزند شیطان در امان است و همچنین اگر یک شب ٱن را در خانه خود تلاوت کند، سه شب ٱن خانه از آسیب شیطان محفوظ است و شیطان داخل ٱن خانه نمی گردد

هر کسی آیه ۱۸۶ سوره بقره

را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند کار بسته او گشاده می‌گردد.

«وَإِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَلْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ»

و چون بندگان من (از دورى و نزديكى) من از تو پرسند، (بدانند كه) من به آنها نزديكم، هر گاه كسى مرا خواند دعاى او را اجابت كنم. پس بايد دعوت مرا (و پيغمبران مرا) بپذيرند و به من بگروند، باشد كه (به سعادت) راه يابند

«هر فردی سوره واقعه را در هر شب جمعه بخواند، خداوند او را دوست خواهد داشت و در میان مردم او را محبوب می‌گرداند و هرگز در دنیا دچار فقر، تنگدستی و آفات دنیایی نخواهد شد و از رفیقان و همراهان امیرالمؤمنین علی (ع) خواهد بود.

امام صادق علیه السلام فرمود: «هر کسی سوره بنی اسرائیل(اسرا) را در هر شب جمعه بخواند نمی میرد تا انکه زمان قائم آل محمد علیه السلام را درک کند و از یاران او بشود.»