2777
2789
عنوان

آیه های شفا بخش

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 62 پست

جهت رفع فقر هر بامداد «آیه 68 جهت رفع فقر هر بامداد «آیه 68 یس» را قرائت کند.

وَمَنْ نُعَمِّرْهُ نُنَكِّسْهُ فِي الْخَلْقِ ۖ أَفَلَا يَعْقِلُونَ

و به هر کس عمر طولانی دهیم، او را در عرصه آفرینش [به سوی حالت ضعف، سستی، نقصان و فراموشی] واژگونش می کنیم؛ پس آیا تعقّل نمی کنند؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام صادق علیه السلام فرموده اند:

برای کسی که کم روزی و کم توفیق است و زیاد در کارش خسارت و زیان می بیند و در کارش حسرت و افسوس زیاد دارد پسندیده است که بر قرائت سوره شمس مداومت ورزد زیرا موجب افزایش روزی و توفیق او می شود و هر کسی این سوره را بنویسد و با آب شسته آن را بنوشد اگر دچار اضطراب است آرامش می یابد.

ایمنی نوزاد

هر کسی  سوره بلد  را بنویسد و بر طفل یا نوزادی که تازه به دنیا آمده بیاویزد از چیزهایی که کودکان به آن دچار می شوند ایمنی می یابد. و از گریه زیاد بچه ها نجات می بخشد.

درمان بیماری های تنفسی

امام صادق علیه السلام می فرمایند: ... و اگر آب نوشته سوره بلد را استنشاق کند و با بینی بالا بکشد دردهای مجرای تنفسی را بهبود می بخشد

امام صادق علیه السلام فرمودند

که هر کسی سوره غاشیه را بر دندانی که درد می کند قرائت نماید به اذن خداوند دردش آرام می شود و اگر بر غذایی خوانده شود نسبت به ضررها و آسیب های آن در امان است و سلامتی روزی او می شود.

نیز آمده است خواندن سوره غاشیه برای جلوگیری از زیان های غذا

و برای سلامتی نوزادی که به دنیا می آید خوب است.

از رسول خدا صلی الله علیه وآله

نقل شده است  که اگر کسی سوره اعلی بر درد گوش خوانده شود دردش برطرف می شود و اگر برای کسی که بیماری بواسیر دارد بخوانند خوب می شود

و هم چنین در روایتی دیگر از ایشان آمده که این عمل برای درد گردن نیز مفید است.

آسان شدن زایمان

رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم فرمودند: اگر سوره انشقاق را برای زنی که زایمانش سخت شده بنویسند و بر او بیاویزند یا برای او بخوانند به زودی فارغ می شود..

ممنون مفید بودمن هرروز معده درد دارم😔امیدوارم با این سوره ها درست بشم.برام دعا کنید بیمارم

مواد غذایی که بهتون نمیسازه نخورید و پیاده روی مرتب داشته باشید.

روزی ۷حمد برا خودتون بخونید 

آیه الکرسی هم صبح و غروب بخونید