2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم شوهرم گف…🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 42 پست

برای آروم شدن بچه‌هم‌که شده بهش شیر خودتو بده همینقدر که بچه آروم بشه، شیر خشک هم در کنارش بده، 

الان غذا نخوری حتی اگر شیر هم ندی خودت ضرر می‌کنی بدنت در هر صورت کم میاره

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

با متخصص کودکان مشورت کن

شیرخشک مخصوص کولیت بده یا مارکش رو عوص کنه

شیشه شیر مخصوص کولیت بخر گرونه ولی خیلی اثر داره

قطره مخصوص کولیت هم هست دکترا به بچه میدن

سعی کن دور شکمش رو گرم نگه داری یه حوله رو بذار رو شوفاژ گرم بشه همون جوری از روی لباسی که تنشه بذار رو شکم پهلوش

اهنگ ملایم دانلود کن موقع گریه با اهنگ سرگرمش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر شیر خشکش رو عوض کن 

یه لیست هم به شوهرت بده برات آجیل و خرما و … بخره 

روزی یکبار به بچه جلو چشمش شیر بده ، بعد بچه رو بده بغل شوهرت بگو اروغشو بگیره  

خودت هم برو غذای خوب بخور

ابگوشت  گوسفندی ، ابگوشت خروس محلی 

خوبن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
عزیزم ۲۰ روز و کامل شیر خودمو دادمدیگه دیدم کسی بچه رو نگه نمیداره ک غذا اینا بخورمسرگیجه گرفته بودم ...

به شوهرت بگو بجای تیکه انداختن اگه دلسوز بچه است یه ساعاتی بچه رو بگیره با شیرخشک سیرش کنه شما استراحت کنی و به تغذیه ات برسی

غذا هم عزیزم مگه چقد وقت میگیره میدونم من خودم تجربه زایمان دارم میدونم الان وارد یه مرحله جدید از زندگیت شدی یه بحرانه

تا با شرایط تطابق‌پیدا بکنی یکم زمان میخواد

ولی برنامه ریزی بکن البته و‌صدالبته همکاری و‌همراهی همسرت نیاز

ولی تو برای اینکه یه مادر خوب باشی اول باید بخودت برسی

مکمل های اهن و مولتی و کلسیمت رو حداقل تا ۳ماه بعد زایمان بخور

اول کار بیدار شدی یه غذا بذار بپزه تااون اماده میشه تو به کارای نی نیت میرسی نوزاد که همش بیدار نیست عزیزم

کولیکم یه ساعات خاصی بچه گریه‌میکنه و مشخصه ساعتش دستت میفته دیگه

شیرخودتم ۲۰روز کمه باورکن حداقل ۶ماه بهش بده ولی میدونی کمه شیرت کنارش شیرخشکم بده عزیزم مخصوصا شبا که بیشتر استراحت بکنی

البته به متخصص اطفالم بگو بع۱ی شیرخشکا کولیک و رفلاکس رو بدتر‌میکنن

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینم بگم بجز بحث تغذیه ای و پزشکی اون بچه از نظر روانی و عاطفی بشدت نیاز به سینه مادر گرفتن داره حتی اگه هیچییی شیر توش‌نباشه در صورتیکه خود مکیدن بچه باعث میشه شیر مادر بیشتر بشه

اگه‌میخوای ارومتر بشه بچه ات و کمتر اذیت باشه و خودتم‌کمتر اذیت کنی پس دریغ نکن ازش شیردهی خودت رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاری به این حرفا ندارن ولی حق اون بچه است حداقل این روزا شیر خودت رو بخوره هرچند یک قطره باشهاولین‌و ...

با این حرفا به مادرها عذاب وجدان ندین گناه دارن حقش گردنتون می مونه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

چه حرف اشتباهی! واقعا مردا هیچ درکی ندارن از زایمان و این چیزا فک میکنن همه چی راحته 

شیر مادر خوبه ولی وقتی تصمیم گرفتی ندی نده ، اذیت میشی بدنتم از بین میره 

شیر خشک خوب و شیشه شیر خوب بگیر ، دارو بگیر از متخصص

زیادم به خودت فشار نیار بعدا این بدنتو لازم داری قراره بچه بزرگ کنی درسته یا یه حدی بچه مهمه ولی خودت تو اولویتی

اره من هردو مارک رو دارم خیلی خوبن مخصوصا دکتر بروان

اره واقعا نه تنها برعکس باقی شیشه شیرها باعث کولیک‌و رفلاکس نمیشن بلکه اصلا یه وسیله درمانی حساب میشن برا این نوزادان کولیکی و رفلاکسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه وقت برا پختن غذا و غذا خوردن نداری اقلا چهار مغز با کشمش و خرما بگیر بذار رو اوپن اشپزخونه راه میری میای و میری بذار دهنت بخور تقویت بشی.  یخچال نذار یادت میره بری بخوری. 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

شوهرتم خیلی مرده شب بیاد یه کمکی بکنه بهت . ولی الان باهاش بحث نکن . فقط انرژی خودت گرفته میشه . ازش کمک بگیر اما بحث نکن باهاش بخاطر اعصاب خودت 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

کاری به این حرفا ندارن ولی حق اون بچه است حداقل این روزا شیر خودت رو بخوره هرچند یک قطره باشهاولین‌و ...

خیر حق اون بچه اینه شکمش سیر باشه همین

وزن مادر چهل کیلوعه ، سزارین کرده ، مادرش فوت کرده و کسی نیست به خوردو خوراکش برسه

اینحوری به بچه شیر بده بنظرت زنده میمونه؟ چرا باید خودشو عذاب بده؟