2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 14004 بازدید | 516 پست
سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

وا عزیزم خب اشتباه میکنید

خودتون دارید این طوری بار میارید

کنترل کنید قانون بذارید

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
ببین بهتره به بچه این حرف رو نزنی حتی اگه پول مداری به یه بهانه دیگه براش نخر اما این جمله رو بهش مگ ...

حالا با این غلظت که بابات پول نداره که نمیگم

اما وقتی می بینم چند تا وسیله داره پشت سر هم می کنه که برام بگیرید

میگم مثلا این مداد رنگی رو می خریم اما جامدادی رو الان نمی تونیم پولای بابا کم شده

باشه برای یه بار دیگه

به نظرم باید بچه بدونه حقوقی که پدرش می گیره محدوده و باید مدیریت کنه

چون این دختر 10-15 سال دیگه ازدواج می کنه و باید همین مدیریت رو روی حقوق شوهرش بکنه

بچه این دوره و زمانه به شدت متوقع شدند. دختر خودم ولش کنم هر روز باید فروشگاه و پاساژ باشم.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عالیه بابای پیر منم برا تشویقش هفته ی صد میده بهش که بندازه قلکش مفهوم پس انداز رو درک کنه مثلا ...

آفرین پولاشو که جمع کرد ببرش سکه پارسیان بخره

قلک پس انداز و قلک خرجش جدا باشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من پسرم کلاس دومه

اصلا و ابدا اینجوری نیست

هیچ وقت نمیگه فلان چیزو میخام

فقط پاستیل و سیب زمینی سرخ کرده گاهی هوس میکنه و میخرم براش

وگرنه تو وسیله خریدن و این چیزا اصلا اهل چشم و هم چشمی نیست

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

انصافا جامدادی70 تومنی بنظرت خوبه؟!! 

همون ۳۵۰ هم واسه جامدادی اصلا گرون نیستا 

احتمالا جای ارزون رفتی 

خودت تنها یه سر برو مغازه های دیگه 

جامدادی هست ۵۰۰ تومن و خیلی بالاتر حتی

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

سلام

من دوتا بچه دارم یکیشون یازده واون یکی نه سالشه

پسرم نه سالشه وقانع هستش وبراش مهم نیست

اما دخترم یازده سالشه وخیلی چیزابراش مهمه

ببینید وضعیت ماها معلوم نیست

معلوم نیست تو آینده چه اتفاقاتی قراربیوفته

بنظرمن باید مواظب باشید

تا حدممکن باهاشون صحبت کنید

نه مستقیم نگید که تحقیربشه اما قانع شون کنید

من کیف وجامدادی قبول دارم میشه جوری خرید که دو سه سال داشته باشن امادفتر وپاک کن و... نیازی نیست مثلا کرومی ولبوبوباشه اونوبراشون یه دونه بخرید

فانتزی تو طول سال نشون بدید که زودخراب میشه

به این فکرکنیدکه ممکن هراتفاقی بیوفته واین بچه باید بفهمه توشرایط سخت زندگی کنه... 

شما مایه دار دو عالمم باشی باید یه جا دستی این بچه رو بکشی

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
قشنگ تو این تاپیک دیده میشه چقدر موفق شدن ذهن های فقیر از مردم درست کنن 🙂

یه آشپز حرفه ایی فالو دارم اینستا 

دستور کتلت ازش خواستن

اولش یه توضیحی داد که کتلتی که توش پر شیب زمینی هست کوکو هست نه کتلت...کتلت فقط یه دونه سیب زمینی میخواد الکی هم خودتونو گول نزنید بگید با سیب زمینی بیشتر خوشمزه میشه با خودتون صادق باشید بگید فقیریم نمی‌تونیم بیشتر گوشت بریزیم ذهنتونو با فقر گول نزنید

امید آخرین چیزیست که میمیرد
مرسی ک خانومای عاقل و بالغی دبدم اینجا.‌یسری متوهمن با یسری جملات احمقانه دارن یچیزای مسخره مد میکنن ...

عزیزم به نظرم اون یه سری نوجوون هستن و درکی از بحث ندارن احساسی نظر میدن

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه های ماهم همینن

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

نظر من اینه بچه مسئول و مقصر وضع پدرمادرش نیست

بلکه برعکس

بچه شما به اندازه بچه یه خانواده پولدار آرزو و ذوق داره و لایق هست احساس کردم شما انتظار داری بچه از الان قناعت و فداکاری کنه 

سعی کنید از مخارج اضافه بزنید ولی تو این مواقع برای لوازم‌التحریر و کیف و کفش نو خوب خرج کنید 

چ جالب. کدوم شهرید؟ اما بچتم اقاس😄😍

ممنون گلم لطف دارید

تبریز 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

سلاممن دوتا بچه دارم یکیشون یازده واون یکی نه سالشهپسرم نه سالشه وقانع هستش وبراش مهم نیستاما دخترم ...

من دیدم دخترم پرتوقع اولین کاری که کردم این بود

یه پولی بهشون دادم چه داداشش چه خودش

مثلا نفری دویست

میبرمشون فروشگاه و... میگم برو چندتا خوراکی بردار یا اگر خواستی لپ لپ بخر

اوایل لپ لپ برمیداشتن

بعد دیدنه همچین نمی صرفه بعد بردمشون سوپری و... میگفتم به اندازه پولت خوراکی بخر

اوایل اضافه می اومد مجبوربود بره بذاره سرجاش

یا میومد میگفت مامان تو هم کارت میکشی؟

میگفتم ببینم چیاست نیاز من میشه یانه کارت بکشم! 

خلاصه الان بعداز یک سال کار کردن رووشون خیلی بهترشدن... 

حداقلش اینه قدر پولشونومی دونن ومیریم خرید میپرسن چقدر پول داریم؟! 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

اصلا بحث داشتن یا نداشتن جداست و ربطی هم به ذهن فقیر نداره که بعضیا گفتن.بچه باید یاد بگیره و تربیت بشه.اگه هر چی بچه گفت همون بشه پس نقش پدر و مادر و تربیت چی میشه؟بچه ها اینجور شدند چون یاد نگرفتن و پدر و مادرها هم میخوان کمبودهای دوران خودشون جبران بشه چون به ما هم زیادی سخت گرفتند.اما نه اون خوب بود نه الان.بچه 10 ساله دیگه باید مدیریت و پس انداز و دخل و خرج را کم کم یاد بگیره وگرنه میشه از همینایی که توی 30 سالگی هم هیچی ندارند و نمیدونن چیکار کنن هنوز.

من دو تا بچه هام قانع هستن یعنی از اول هم باهاشون صحبت کردم و توضیح دادم که هر چیزی بقیه دارن لزومی نداره ما هم داشته باشیم ما با اون پول یه کار دیگه میکنیم خداروشکر مشکل مالی هم نداریم ولی شاید توی یه قسمتی از زندگی بر وفق مرادشون نبود باید بلد باشن چجوری زندگی کنن 

بچه کوچکترم که مدرسه شون غیر انتفاعی هست اصلا اوردن چیز های فانتزی رو ممنوع کردن چون یه بچه میاره به همه نشون میده کل کلاس حواسشون به اون پرت میشه