2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 34038 بازدید | 766 پست
سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

برای چی از خودت میزنی؟

باید از اول طوری پیش میرفتی و جامینداختی که نیاز همه ی افراد خانواده مهمه نه فقط یکی 

مثلا از پارسالش جامدادی نداره؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همسنای خودم که نگاه میکنم با اینکه وضع خانوادشون معمولیه دائم درحال خرید لباس و هرروز یه مد و یه تیپ خب هرچیزی حدی داره و آدم باید به جیبش نگاه کنه

همین بچه نمیره کارکنه که خودش قدر بدونه

اگه گوشیشون پرچم دار آیفون یا سامسونگ نباشه که واویلاست

خب مسلمه از بچگی هرچی گفتن نه نگفته که شده این

به همسنای خودم که نگاه میکنم با اینکه وضع خانوادشون معمولیه دائم درحال خرید لباس و هرروز یه مد و یه ...

دقیقا واین بخاطر تربیت اشتباه پدرو مادراشونه...دیروز یه بچه ی ۱۳ساله که گوشیش هم آیفون هست و انواع لباس و چیزای دیگه براش فراهمه وقتی مادرش پرسید فلانی همون یه بچه رو داره گفتم آره دخترش برگشت گفت تک فرزندی خوبه دیگه همه چی برای خودشه!!!! درصورتی که من از نزدیک شاهدم همه چی دارن ها همه چی وضعشون خیلی خوبه 

بعد مادرش ازم پرسید بچه هات باهم خوبن گفتم آره همون لحظه پسر۸سالم داشت داداش۲سالشو میبوسید. 

نباید طوری باشه که بچه حسرت اون وسیله رو بخوره یا التماس کنه ، ولی خب باید به فکر وضعیت مالی خانواده هم باشن و همینطور اسراف هم نکنن ! ، میتونید خیلی دوستانه بهشون بگین مراعات کنند و اینطور مسائلو بهشون بفهمونید.

دقیقا درست میگیانگار بچه رو به بهترینا عادت بدیم تو ۱۸ سالگیش میتونیم آخرین مدل پورشه رو براش بخریم ...

مرسی ک خانومای عاقل و بالغی دبدم اینجا.‌یسری متوهمن با یسری جملات احمقانه دارن یچیزای مسخره مد میکنندک کلا فرهنگ سالمو‌داره عوض میکنه. 

parasoo1989@
مدرسه پسر من چیزای فانتزی و شلوغ نمیذارن بچه ببره هر سال هم تاکید میکنن که ساده ترین وسایل رو بیارن ...

آره واقعا چون این انواع مدلای جدید تمومی نداره

هر روز یه مدل جدید بچه ها میفتن به چشم و هم چشمی از درس غافل میشن 

وسایلی که حالت تزیینی داره و فقط فانتزیه و کمتر کاربردی معلما، مدیرا باید اولیا را توجیه کنن

نمیدونم من پسرم امسال پیش دبستانی هست دیروز بردمش خرید فقط کیف نداشت اونو خرید اونم معمولی ۵۰۰ هرجیزی که داشت گفتم بخرم گفت نه دارم تموم نشده بزرگ بشه ببینم مدلش عپض میشه یا این مدلی میمونه

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

نمیگم بچه‌ها تونو بی ارزش کنید و حسرت به دلشون بزارید ولی بهشون یاد بدید در حد درآمد خانواده خرج کنن فردا همینا میرن با زندگی واقعی رو به رو میشن اونوقت افسرده میشن و حالشون بد میشه من چندین مورد اینجوری دیدم

با این مدل تفکر مصرف کنندگی بچه ها پیشرفت نمی کنن 

ذهنشون خلاق بار نمیاد

جشن تولد پسر ایلان ماسک را مقایسه کنید با تولدای اینستا گرامی 

حتی ژاپن، نمیتونن موی مدل دار بزنن، مدل موی ساده و ... لباس پوشیدنشون قانون داره ... 

نمیدونم من پسرم امسال پیش دبستانی هست دیروز بردمش خرید فقط کیف نداشت اونو خرید اونم معمولی ۵۰۰ هرجیز ...

آفرین آقااااااا😍دست مریزاد به خودت بااین تربیتت👏👏👏👏😍

نمیدونم من پسرم امسال پیش دبستانی هست دیروز بردمش خرید فقط کیف نداشت اونو خرید اونم معمولی ۵۰۰ هرجیز ...

ننه. 😍ببین کیف واسه همین امسالش گرفتی؟ منظورم کوچیه ؟ واسه منم میخواد پیش بره. لیست ندادن بهتون چیا بگیرید؟ 

parasoo1989@
سعی کن کم کم با مسئله ای به نام حقوقت بابات کمه و نمی رسه آشناش کنیمن دخترم 8 سالشه گاهی یه چیزی که ...

ببین بهتره به بچه این حرف رو نزنی حتی اگه پول مداری به یه بهانه دیگه براش نخر اما این جمله رو بهش مگو چون داری آسیب روحی و روانی وحشتناکی بهش میزنی.