2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 33267 بازدید | 759 پست
آخه برا خریداش دوس داره نظر خودش باشه منم همیشه میذارم پسند خودش باشه اونم نامردی نمیکنه دست میذاره ...

بعدا میفهمی بهترین کارو کردی 

کاری ب حرف هیچکی هم نداشته باش

فقط میتونی درکشو هم بالا ببر اگ روزی کمتر شد ناسپاسی ازت نکنه 

بنظرم تلاشتو‌ کن برو اموزش پرورش منطقه جواب ندادن برو استان اصلا ی سایت هس وزارت کشور اونجا ی متن بز ...

آموزش پرورشی منطقه نمی‌دونم کجاس جایی که من هستم نداشت رفتم جایی که چهلوپنج دقیقه فاصله داره جواب سربالا دادن برگشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا هم کلاسیاش این مدلی ان خودم تا وقتی مدرسه دولتی بودم زیاد اهمیت نمیدادم ول یادمه رفته بودم غیزدولتی اونجا اگه کیفو کفشت مارک نبود مسخرت میکردن یا اگه وسایلت ترند نبود زیاد باهات گرم نمیگرفتن از شانسم اون سال داداشم بدنیا اومده بود و کسی نبود منو ببره خرید لوازم تحریر 

مسخرست ولی رفتاری که اون زمان همکلاسیام بابت این موضوع داشتن باعث شد خجالتی و گوشه گیر شم و تو ارتباط کم کم به مشکل بخورم و همیشه خودمو نسبت به همسن و سالام دست کم بگیرم 

این بچه فقط میخواد کسیو ناراحت نکنه ولی خودش حسابی عقده تو دلش جمع میشه فکر نکنید این مدل بچه ها خیل ...

راستش منم اینجوری بودم‌ . الانم گاهی ب اجبار جو متاهلی و ادابازیاش ی چیزایی میگیرم یکارایی میکنم‌ . وگرنه از بچگی نگاهم این مدلی بود. 😄

parasoo1989@

من خودم همیشه بهم میکفتن اگه فلان خوراکی رو ببری شاید دوستت نتونه بیاره 

من وضعم خوب بود ولی چندتا دوستام ن

اون لحظه کارم فشنگ بود ک درک میکردم 

ولی باعث شد در ذهنم این شکل بگیره ک همه جا اول ناراحتی بقیه رو در نظر بگیرم و این بدترین نتیجه از اون رفتارم بود 

کسی ک مخالفه ریپلای نکنه چون واقعا حوصله این بحثای الکی رو ندارم🙂

اینجا میگن خرج مدرسه و... من درک نمیکنمچون ما کفش نمیخریم هروقت کفش لازم باشه می‌خریم لباس هم که فرم ...

عزیزم سبک زندگی ها متفاوته

دختر من لباس زیاد میخره .خرج تنقلاتش بالاست؛ کلا زیاد خرج میکنه

موفق باشید ان شاالله.

راستش منم اینجوری بودم‌ . الانم گاهی ب اجبار جو متاهلی و ادابازیاش ی چیزایی میگیرم یکارایی میکنم‌ . ...

و این بده 😀

دلمون نمیاد ارزش بدیم ب خودمون 

آدم باید بیست سال بعدشم ببینه 

فکر نکنه الان قشنگ ترین کارارو داره میکنه 

آفرینتربیت صحیح و نه گفتن ربطی به وضع مالی ندارهباید مدیریت صحیح یاد بگیرنو چقدر بیشتر قدر وسایلش رو ...

اره عزیز تمام وسایلشو نو نگهدمیداره و قدر شناسه دخترم تازه دنیا اومده امید وارم از برادرش یاذ بگیره

سلام عزیزم شهر  ما کوچیکه قیمت خونه تقریبا بالاس خدا روشکر  یه خونه مستقل داریم با یه آپارتمانی  يه باغ هم تو روستا  يه ماشین هم داریم ولی ما قسط زیاد داریم ولی  دختر بزرگم کلاس سومه امسال از پیش دبستانی یکسال در میان براش لباس خریدم با کیف ولی کفش چون کوچیک میشه میخرم دخترم هم اینقدر عاقله میگه لباس مدرسه مهم نی بعد اصلا مثل دوستاش بهونه نمیگیره ولی لوازم تحریر يه دونه دفتر کرومی خریدم بقیش دفتر دولتی ولی رنگ جنس عالی خریدم دخترم خیلی باهوشه خداروشکر و عاقل دختر عموش لباس مدرسه هر سال می‌خره بهش گفتم دوس داری برات بخرم گفت نه مامان جون درس مهمه نه لباس کاملا مستقل دخترم