2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 29089 بازدید | 705 پست

بحث اینکه‌پولداریم یانه نیست بحث اینه بچه باید بدونه کی‌وکجا چی بخاد نخاد اینطور فقط ی بچه لوس و پررو‌داریم دلشو‌نشکنیم‌ دلخوشیشون اینه این حرفاچیه اینا هرچی بزرگتر سطع توقعاتشون بیشتر

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

من الان دارم یک بچه ۳ ساله تربیت میکنم تو این مسیر دارم حس میکنم ویاد میگیرم تمام حس های خوب وبد ما تو همین سن ها شکل میگیره وبعد خودش نشون میده مثلا بچه ام که قشقرق داره وجیغ میکشه که خوب اقتضای سنش هست برای سریع آروم شدنش مثلا بگم وای هر طور شده آرومش کنم بگم ولش کن بچه است بزار دلش خوش بشه جیغ نکشه ته اش میشه اینکه تو سن بزرگتر هم قانع نباشه از همین سن های کوچیک شروع میشه 

مثلا بگم وای لباس تو از همه بهتره عروسکهای تو یا خیلی چیزهای دیگه نگین دو سه سالش هست گناه داره چیزی حالیش نیست این چیزا از این سن شروع میشه اتفاقا خیلی هم حالیشون هست وزرنگن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین آقااااااا😍دست مریزاد به خودت بااین تربیتت👏👏👏👏😍

خودمم دیروز ذوق بودم گفتم مثلا جامدادی فلان یا پاکن گفت نه دارم از اول اینطوری بهش گفتیم که مثلا مداد رو تموم میکنیم مجدد میخریم گناهه اگر اسراف کنیم خدا محبت هاش رو ازمون دورتر میکنه میتونی اون هرینه اظافی که مثلا برا پاکن جدید میخوای رو بذاری تو قلکت باهاش اسباب بازی محبوبت رو بخری 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

خودمم دیروز ذوق بودم گفتم مثلا جامدادی فلان یا پاکن گفت نه دارم از اول اینطوری بهش گفتیم که مثلا مدا ...

آفرین منم اینطوری ام 😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دوران مدرسه خودم بچه ها خوراکیایه رنگارنگ میخوردن خودم نون وخیار هنو که ۴۱سالمه عقده دارم به بی پولی ...

شرایط شما فرق میکرده .‌نداشتید کلا. یا حالا نمیدونم‌چجور بوده.‌ اما مصرف گرا کردن بچه ها خوب نیس 

parasoo1989@
ننه. 😍ببین کیف واسه همین امسالش گرفتی؟ منظورم کوچیه ؟ واسه منم میخواد پیش بره. لیست ندادن بهتون چیا ...

والا عزیزم کوچیک نیست کیف کوچیک داشت بعد هی دفتر که میذاشتم براش کج و کوله میشد من یدونه ظرف تغذیه یدونه ظرف نهار یدونه قمقمه دیگه کیفش مجبوری سایز متوسط رو به بزرگ گرفتیم جنسشم اکی هست یعنی جنس ضعیفی نیست راحت یکی دو سال میره

لیست ندادن کلا همه چیزش رو موسسه میده ما رو شهریه میدیم فقط گفتم کیف نمیخوام چون جنس کیف هاشون خوب نبود

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

آفرین منم اینطوری ام 😍

خودمم همینطورم دوس ندارم عقده ی بزرگ بشه و حداقل هارو براش فراهم نکنم ولی قشنگ توضیح میدم که مثلا با پول ده تا مداد اظافی میتونی یه ماشینی که دوس داری بخری اینطوری دوس دارم هرچی باباش هفتگی میده بندازه قلکش مفهوم پول و مبلغش رو نمیدونه فقط با کم یا زیاد میده که میگیم پول زیاد هست م یا مثلا از وسایلات مواظب باشی دیرتر خراب بشه میتونیم اونارو هدیه بدیم به بچه های دیگه و فرشته های مهربون برات جایزه میارن به جاش چندین بار شده اسباب بازی های مناسب سنش نبوده دادیم به کسایی که وضعیت اکی نداشتن 

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

ازهمین حالا جلوشو نگیری بعدا مثه ......پشیمون میشی ازمن گفتن بود 

پاروی دلت بزار وقبل ازینکه بری فروشگاه مثلا یگو من یه تومن میتونم برات خریدکنم  دیگه خودت انتخاب کن که چه چیزهایی میخای 

اینجور برنامه ریزی هم یاد میگیره 

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

من الان دارم یک بچه ۳ ساله تربیت میکنم تو این مسیر دارم حس میکنم ویاد میگیرم تمام حس های خوب وبد ما ...

درسته. نزدیک دیدم الان پسرش شده یقه مادرشو میگیره با زووور پول اون چیزی ک میخوادو میگیره ازش. 😔

parasoo1989@
چ خوب. چقد شهریه رو گفتن باتوجه شرایط

والا عزیزم این مرکزی که میره من خودم معاونم و تخفیف دادن بهم صبحونه و ناهار رو مرکز هست از هشت صب میره تا سه ظهر شهربه هم سه و نیم میدم بهش ماهی شهریه افراد عادی ماهی پنج هست

خودمم همینطورم دوس ندارم عقده ی بزرگ بشه و حداقل هارو براش فراهم نکنم ولی قشنگ توضیح میدم که مثلا با ...

👏👏👏👏 دقیقا من مداد رو بسته ای خریدم ولی یادگرفته که نباید الکی بتراشه وقتی تموم شد بره بعدی رو بگیره...

قسمت پس انداز هم داره سکه پارسیان میخره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
درسته. نزدیک دیدم الان پسرش شده یقه مادرشو میگیره با زووور پول اون چیزی ک میخوادو میگیره ازش. 😔

اره منم زیاد دیدم بعدم از بچه داری خسته ان میگن ولش کن حالا مگه چی میشه سریع میخرن میگم آره اللن ته اش ۱ تومت هست پس فردا تو دوره نوجوانی میشه آیفون وموتور و خیلی چیزهای دیگا که خب خیلی دیر هست برای تربیت والبته پدربزرگ ومادربزگها هم تو زمان خیلی مقصرن از روی محبت زیاد به نوه حتی تو روی ماهم وایمیسن بچه را لوس میکنن  🥲😮‍💨

👏👏👏👏 دقیقا من مداد رو بسته ای خریدم ولی یادگرفته که نباید الکی بتراشه وقتی تموم شد بره بعدی رو ب ...

خیلی عالیه بابای پیر منم برا تشویقش هفته ی صد میده بهش که بندازه قلکش مفهوم پس انداز رو درک کنه مثلا چیز غیر از برنامه بخواد ما از قلک پول برمیداریم بخره که بدونه اظافه بر سازمان خودش باید جبران کنه و از خواستش بزنه