2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 34183 بازدید | 768 پست

له نظرم پر توقع بار اومده ..پسرای من بشون میگم کیف بخرم براتون میگن نه خوبه پاره نشده ..۲ ساله دارن ..امیال سال سوم ..اصلا توی اینحرفا نیستن از اول این جوری تربیت شدن ..با این که مشکل مالی نداریم ..یه بار نگفتن من این لباس فلان و میخوام اصلا براشون این چیزا اهمیت نداره 

به نظرم گاهی جلوی خواسته هاش بایست ..و مقاومت کن باید متوجه بشن قرار نیست همه چیز بروفق مرادشون باشه 

یکی از نزدیکان من یه دختر داشت حالا وضع مال خوبی ام نداشتنا ولی از کوچیکی لوسش کردن هرچی میخواست شده ...

ماهم از این بچه ها تو فامیل داریم

البته هنوز بزرگ نشده

مادرش طوری رفتار میکنه که انگار بچه شاهزادس

با اینکه پولدار نیستن ولی خیلی براش خرج های اضافی میکنه و همش براش بریز بپاش میکنه چیزای گرون میخره

بچه فوق العاده لوس و بی ادب و پرتوقع شده 

همیشه هرچی بخواد حتی خونه دیگران، باید به دستش بیاره

سر غذا اگه چیزی رو دوست داشته باشه کلشو برمیداره نمیذاره به بقیه برسه

خونه اقوام نزدیک بره خوراکی یا میوه و... ببینه بدون اجازه برمیداره و همه رو میخوره به کم راضی نیست

کلا یاد گرفته همیشه در اولویت باشه و همه چی برا اون باشه

با بزرگتراش هم خیلی بد حرف میزنه چون خیلی بهش بها دادن کلا رییس بوده احترام حالیش نیس

البته دور از جون بچه اسی

فکرنکنم بچه استارتر لوس باشه فقط مدیریت مالی یاد نگرفته

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

350 تومن واسه جامدادی گرون نیستا

متوسط محسوب میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

350 تومن واسه جامدادی گرون نیستامتوسط محسوب میشه

شاید برا تو گرون نیست کاش عقل داشته باشین بدونید کجا زندگی می‌کنید 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

شاید برا تو گرون نیست کاش عقل داشته باشین بدونید کجا زندگی می‌کنید

شما که عقل داری قیمتای بازارو ندیدی!؟

الان چندتا چیپس و پفک بخری میشه 200_300 تومن

به عنوان چیزی که بچه بخواد یک سال استفاده کنه

اصلا گرون محسوب نمیشه. جای اینکه همه چیو به پول

ربط بدین یکم نگاه منطقی هم داشته باشین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ددقیقا پدر و مادر این کار رو با بچه میکنه و گرنه هر انسانی دوست داره بهترین چیز رو داشته باشه دختردا ...

میدونی قسمت بد ماجرا چیه. اینکه زن داداشم از عمد این کارو میکنه. که بچه اش بره بالا. ولی بالا رفتن به این چیزا نیست. حالا بعضی مادر ها ناخواسته و ندونسته بچه رو اینجوری بار میارن. ولی زن داداشم همیشه میره رو گرون ترین وسیله دست میزاره. با اینکه وضع آنچنان لاکچری ندارن. الانم دخترش 9 سالشه اینقدر زبون داره و میگه وای من اینو نمیخام نمیپوشم این ارزونه. 

اینجور آدما بعدها تو زندگی اگر مشکلی داشته باشن تحملش سخت میشه براشون. خدا کنه همیشه خدا بهشون بده داشته باشن ولی خب آدم دلش میسوزه  ناراحت میشه وقتی بی پولی شون رو میبینه. هیچی هم نمیشه بگی

شما که عقل داری قیمتای بازارو ندیدی!؟الان چندتا چیپس و پفک بخری میشه 200_300 تومنبه عنوان چیزی که بچ ...

هر چقدر باشه بازم ربطی نداره ممکنه ۳۵۰ برا حداقل نصف مردم گرون باشه پس عقلتون به کار بنداز 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

هر چقدر باشه بازم ربطی نداره ممکنه ۳۵۰ برا حداقل نصف مردم گرون باشه پس عقلتون به کار بنداز

من طبق قیمتای بازار میگم نه جیب مردم

بعدشم این خریدا سالی یکباره

خانواده ای که نمیتونه حتی در حد متوسط بخره

از بی فکری خودشه. تو یک سال اگه ذره ذره پس انداز میکردن

هم ذوق بچه کور نمیشد هم به خودشون فشار نمیومد

میدونی قسمت بد ماجرا چیه. اینکه زن داداشم از عمد این کارو میکنه. که بچه اش بره بالا. ولی بالا رفتن ب ...

خیلی کارش اشتباهه اون با این روش بچه شو میبره بالا،خودش هم باعث میشه بچش با صورت بیاد زمین

دیگه بچه ها تا یه سنی پیش پدر مادرشونن بعدش چی؟

بیچاره بچه هایی که گیر همچین پدرمادرایی میفتن

اسی منم دخترم یک سال و نیمشه و واقعا دلم میخاد بهتریناشو براش بخرم پس موافق دخترتم

ولی تروخدا باهاش حسابی بشین حرف بزن نذار این همه هر روز تنقلات و فست فود و اینا بخوره حداقل چند روز یه بار بخوره خیلی خیلی ضرر داره چاقی و تنبلی تخمدان و ...

بگو پول هر روزیتو خرج نکردی میندازی تو قلک اخر سال یا طلا یا مسافرت یا یه چیز یزرگی که خاستی بخر 

فقط بخاطر سلامتیش

ولی ما جایی میریم خرید که قیمت مناسب باشه 

یکم روان شناسی بخونید خوبه

بچه ها اگه همه چی در اختیارشون باشه دیگه برای به دست آوردن چیزی خودشون به زحمت و تلاش نمیندازند 

حتی تو بزرگسالی هم تنبل میشن و زحمت نمی‌کشند 

همکلاسی پسرم اینقدر اشباع بود دیگه از خرید هیچی ذوق نداشت 

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

نه بابا پسر منم ده سالشه هر چی رو اگه ببینه گرونه میگه نمیخوام درصورتی که خودم بهترینش رو همیشه براش میخرم اما وسایلی که داشته از قبل میگه دارم لازم نیست بگیری ،تو خیلی موارد هم نظرمو میپرسه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

بچه ها تو این سن خوبه با مسائل مالی کم کم آشنا بشن، راه های زیادی داره مثلا می تونین قبل خرید صحبت کنین بهش بگین من فلان مقدار برای خرید لوازم تحریرت گزاشتم کنار، اون اگر مثلا جامدادی گرون تر خوشش اومد مثلا باید دفترای ارزون تر به جاش برداره که پولش به تمام خریداش برسه، اون وقت هم می تونه اون چیزایی که خیلی دوست داره رو بخره و هم انقدری خریدش سنگین نمیشه که به شما از نظرمالی فشار بیاد...

اینکه هیچی نمی گین بهش بدترین اشتباهه، هم احساساتتون رو بهش بگین و هم انتظار و محدودیت به جا و معقول بزارین. بچه ها همراهی می کنن اینطوری

دوس ندارم کسی ناراحت شه ولی خدایی چرا خودمونو بعید با نسل جدید هی مقایسه کنیم همه چی پیشرفت کرده خب خواسته ی بچه ها هم طبیعیه بالاتر بره وقتی میبینم خب میخوان درستش اینه ک با توجه ب شرایط مالیتون بچه دارشید اگه کسی توان نداره نیاز نی دو سه تا بچه بیاره والا زمان ما همه مامان باباهامون سه چارتا خونه داشتن باباها با صندوق میوه می اوردن حالا اونموقع شاید لوازم تحریر زیاد مطرح نبود با توجه ب هرزمانی ادم باید توان براوردن نیاز بچشو تا ۱۸سال داشته باشه