2777
2789
عنوان

کارمند بانک یا شغل ازاد

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهر ما همین یک شعبه اسامکان عوض کردن شعبه اصلا نیست

شهرستانی؟ببین شغل آزاد تا یکی دوسال ممکنه مجبور شی از جیب بخوری و درآمد نداشته باشی لاین های آرایشگری خیلی دست توش زیاده هزاران هزار آرایشگر هست باید خیلی ماهر باشی که به درآمد بالا برسی ببین میتونی کنار شغل خودت آنلاین شاپ بزنی یا رزین یا کارای دستی یاد بگیری بعدش سفارش بگیری،ولی شغل خودتو بچسب درکنارش یه کاری راه بنداز

عزیزم من رشتم اموزش زبان بود تدریس علاقه نداشتم دیدم ی سری بانکا رشته منو میخوان مثلا ب عنوان متصدی ...

سللم عزیزم

نمیشه صددرضد گفت راضیم یا ناراضی

از یک سری مسایل راضی ام و یک سری مسایل سخته برام

ی روزایی انقد خوبه ک حالم خیلی خوبه

ی روزهایی انقد سخت میگذره ک میگم همین فردا استعفا میدم

در کل خیلی بستگی به علاقت داره

من علاقه دارم و اگر برگردم به عقب با وجود سختی هاش بازم انتحابم بانکه

عزیزم من رشتم اموزش زبان بود تدریس علاقه نداشتم دیدم ی سری بانکا رشته منو میخوان مثلا ب عنوان متصدی ...

روزی ک این تاپیکو زدم با همکارام بحثم شده بود خیلی عصبی بودم

امروز خداروشکر روز ارومی داشتیم تو بانک و اصلا به فکر استعفا نیستم😂

روزی ک این تاپیکو زدم با همکارام بحثم شده بود خیلی عصبی بودمامروز خداروشکر روز ارومی داشتیم تو بانک ...

خب خوبه خدارو شکر

من رشتم زبان بود واقعا گیج و سردرگم هستم

حس میکنم علاقه دارم 

منابع ازمون چی خوندید؟ بعد از قبولی و مصاحبه براتون دوره گذاشتن؟؟ همه چیو آموزش دادن؟؟

و اینکه به نظرتون بانک خصوصی بهتره یا دولتی؟؟

راست میگن بعد از یه مدت وام برای خرید خونه هم میدن؟؟🥲

خب خوبه خدارو شکرمن رشتم زبان بود واقعا گیج و سردرگم هستمحس میکنم علاقه دارم منابع ازمون چی خوندید؟ ...

منابع و تستهای ارشد

بله دوره گذاشتن منتها بیشتر تئوری بودعملی رو همون اوایل کار مسلط میشید. 

خصوصی خیلی بهتره

وامهای الان خیلی کم هستن خونه ک هیچی زمین کشاورزی یا یه ماشین خوب هم باهاش نمیشه خرید اسمش وام خرید خونه است...