2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 34178 بازدید | 768 پست

زمان ما کلا فرهنگ و سطح همه بچه ها متفاوت تر بود 

به نظرم شبیه بقیه بودن برای بچه ها مهمه 

مثلا بچه ای که همه هم کلاسی هاش وسایل ساده دارند خب کمتر بهونه و توقع داره تا اونی که مثل بچه های امروزی همه همکلاسی هاش وسایل گرون و فانتزی میارن گاهی مجبوری همرنگ جماعت باشی وگرنه بچه اون حسرت و خجالت تا ابد یادش میمونه 

توروخدا اگه دارید براش بخرید تو دلش نمونه حسرت بشه الان دختر من امسال میره کلاس اول نه کیف داره نه کفش نه لوازم تحریر خریدیم براش حتی پول کلاس های فشرده پیش رو هم نتونستم جور کنم نصف پول فرم مدرسه مونده خیلی غصه میخورم کاش کسی اینجا نظافت منزل داشت یا کار درمنزل میرفتم براش انجام می‌دادم لااقل دل دخترمو شاد میکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خودم نه هرچی براش بگیریم مهم نیست ولی دختر برادرشوهرم که از جیب ما خرج میکنه و امسال پشت کنکوری از همه چیز بهترین و چندین مدل باهم میخواد حتی به یکی هم قانع نیست! برنامه ریخته که بره دانشگاه آزاد و شوهر من براش ماشین هم بخره!!!

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم بخرید تا میتونید براش .اخه این کوچولو ها چه گناهی کردن که حسرت این چیزای کوچیک تو دلشون بمونه .من حتی التماس به پدرم نمیکردم اصلا روم نمیشد بگم بهشون چیزی میخوام با این که سنی هم نداشتم همیشه پدرو مادرم خودشون میرفتن و کلی خرید برامون میکردن چون مارو نمیبردن به نظرمون بهترین بود ولی نسل الان که دو سوم زندگیشون تو مجازی هشت با نسل ما خیلی فرق میکنه 

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

اون درکی از قیمت نداره که، فقط میبینه چی خوشگه اونو بر میداره خب چیز خوشگل معمولا گرون میشه

اگر مثلا دوتا جامدادی باهم برمیداشت میشد پرتوقع

کلا بچه ها توی این سن در مدرسه سر لوازم التحریر باهم رقابت دارن و طبیعیه که وسایل خوشگل بخواد به خصوص که دختر بچه هست

کوله‌پشتی گابل میخواد ست همه چی داره ۷ میلیون ناقابل 😅😃

چرا اینقد گرونه؟کدوم شهری؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

من از بچگیم غرق نعمت بودم

همه چیو بهترینشو میخریدم 

خانوادم هم وضع خوبی نداشتن و با ذوق برام هرچی میخواستم میخریدم

دفترای گرون کیفای گرون و مداد رنگی ۹۹ رنگ و ...

هرسالم جدیدشو میخریدم 

بچه چه گناهی داره که قربانی نداری پدر مادر بشه

باید براش محیا کنی لذت ببره ، هر طوریه

به نظر من وسایل و لوازم بچه باید طبق عرف جامعه باشه 

مثلا جامدادی ۳۵۰ مناسبه و اصلا گرون نیست 

من خودم موقع لوازم خریدن پسرم رو نمی‌برم مهم هم نیست براش 

کیف دوسال برد خراب شده امسال دیگه براش میخرم

اینکه بچه بخواد خاص باشه و و وسایلش از همکلاسی هاش بهتر باشه پرتوقع بودن هست وگرنه چیزی که بقیه دارن بخواد اونم داشته باشه توقع نابجا نیست

این سومین سالی هست که میرم برا پسرم لوازم تحریر بخرم و هرسال اشک تو چشمام جمع میشه چون یاد بچگی خودم میفتم که حتی کیف هم نداشتم وقتی یه رنگ تو مدادرنگی ۶ رنگم گم میشد باید با التماس از بچه ها قرض میگرفتم چون نبود دیگه 

از دفترم برگه جدا نمیکردم و همه خط ها رو باید پر میکردیم 

عاشق نقاشی بودم ولی مدادرنگی و دفتر کم بود 

دفترم پر میشد دیگه دفتری نبود برای نقاشی 

پاک کن گم میشد دیگه نباید غلط می نوشتم و...

حالا الان میتونم برای دو تا بچه بجز بچه خودم بهترین لوازم رو بخرم ولی کودکی خودم چی حسرتاش چی 

زیاد سخت نگیر دخترت رو جاهایی ببر برای خرید که لوازمش در حد وسعت باشه 

وگرنه هر چی هر جا ببینی چندین برابر گرونترش هم وجود داره 

من از بچگیم غرق نعمت بودمهمه چیو بهترینشو میخریدم خانوادم هم وضع خوبی نداشتن و با ذوق برام هرچی میخو ...

آخه  جا مدادی  ۳۵۰  تومانی چه ربطی  به  نداری    داره؟؟

قیمت  مناسبی  است

اگه  قرار  باشه  چیز  بنجل  بخرن  یک  نایلون  بهش بدن  مدادها  را بریزه  داخلش

اونایی که اسی  میگه  بعد  از یک  هفته  پاره  پوره  میشه

نهآبجیم این سنه و خیلی مراعات میکنه خیلیییامسال کیفشو برای سومین سال میبره و میگفت کیف سه سال سه سال ...

این مدلی هم بچه بعدا دچار مشکل میشه و تمام کمبود های دوران کودکیش در بزرگسالی براش مشکلات شدیدی ایجاد میکنه

نه باید بچه رو ولخرج بارآورد نه اینکه کل زندگیش با قناعت بگذره 

بچه باید یادش باشه مثلا کلاس دوم مدل کیفش خیلی خوشگل بود، مثلا دفتر های کلاس چهارمش زیبا بودن، وگرنه در بزرگ سالی سرشار از کمبود و عقده میشه