2777
2789
عنوان

زن همسایه بستنی از دست بچم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 11163 بازدید | 236 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دو ساله رو با چه دلی میفرستی خونه همسایه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

به نظرم کارش بد نبوده اگه آدم خسیسی بود که از اول براش چیزی نمی اورد

شاید ظرف رو لازم داشته 

نمیدونم یا هر دلیل دیگه ای ولی ناراحتی نداره

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

چه خانوم مهربونی که این همه کار برای بچتون میکنه ... به نظرم درست نیست درجواب این همه لطفش اینطوری جواب بدید 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

کارش ک بد نبوده به بچت یاد بده همونجا بخوره بردن چه معنی میده یه مثل هست میگن خوردن حلال بردن حرام....

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

کلا به نظرم نباید بچه کوچولو رو آدم از خودش دور کنه و به کس دیگه اعتماد کنه 

ولی درباره بستنی هم به نظر خود من کلافه کننده اس که هرچی به بچه بدی بگه میبرم با مامانم بخورم 

داده بچه بخوره نه شما

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

شاید ظرف بستنی سنگین بوده؛ نامناسب بوده... به هرحال دلیلی داشته که نذاشته بیاره وگرنه داده بخوره دیگه. گلایه کردن نداره اونم وقتی بچه رو چند ساعتی برات نگه میداره. به نظر من محبتش رو قطع نکن یه روزی لازم میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.