2777
2789

عصر این پیام برام اومد:

سلام وقت بخیر خدمت شما مدیر ثبت نام هستم شمارتون توی پرونده ثبت نشده لطفاً شماره خودتونو بفرستید ثبت کنم موقع شروع کلاس ها به مشکل نخورید

خیلی تعجب کردم فکر کردم از آموزش پرورش شماره و کد تلگرام رو براش فرستادم😓😢

بعدش یادم اومد پارسال می گفتن تو شاد کلاهبرداری می کنن

خیلی حالم بده آخه این چه کاری بود کردم😭😭

با اکانت من به این و اون پیام می دن؟ یا حساب بانکی هم می تونن خالی کنن؟

الان چیکار کنم اکانتم برگرده؟ ریست می زنم نمی شه می گه ۷ روز طول می کشه 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیلیت اکانت کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوب نشست های فعال اکانتتو چک کن اگه کسی جز خودت توش بود بزن بندازش بیرون

اصلا نمی شه وارد تلگرام شم

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

نشست دستگاه های فعال رو پاک بکن

نمی شه وارد تلگرام شم 

توی تنظیمات تلگرام نشیت های به غیر از خودت رو حذف کن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

کد تلگرام دیگه چرا فرستادی؟

نوشت کد براتون میاد بفرستین نخوندم از طرف تلگرامه سریع فرستادم😢