2777
2789
عنوان

زن همسایه بستنی از دست بچم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 11113 بازدید | 236 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیزی ندادم اخه کیکه کم بود شاید قد یه برش کوچیک که داده بود بچه بخوره بچم اورد بمنم مثلا بده

اگه من بودم بچه رو با خوراکی برای سه نفر ( بچه خودم بچه همسایه و مادرش) می‌فرستادم 

ی سوال

خودت بهش یاد دادی خوراکیاشو بیاره برات؟

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

به نظرم کارش بد نبوده اگه آدم خسیسی بود که از اول براش چیزی نمی اوردشاید ظرف رو لازم داشته نمیدونم ی ...

والا گفته بچه یک دفعه ظرف میندازه می‌شکنه هم دستش می‌بره هم سرویس بستنی خوری من ناقص میشه 

اگه من بودم بچه رو با خوراکی برای سه نفر ( بچه خودم بچه همسایه و مادرش) می‌فرستادم

خب شاید اندازه دونفر داشته باشه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

عزیزم دیگه شما زیادی بیخیالی

الان زمونه ای شده که میگن بچه رو با خواهر برادر هم تنها نزاری

بعد شما بچتو میفرستی خونه غریبه!!!

بعدم اینکه بچه ها تو این سن زیاد نمیتونن منظورشونو خوب برسونن

شاید سهم خودشو خورده میخاسته بیشتر بخوره که همسایه نداده بهش

بیخیال شاید همه ی بستنی ها رو میخاسته بیاره

نه فقط یه ظرف کوچولو بوده داده خودش بخوره گفته بشین با بچه من بخور این گفته نه مامانم

اونم گفته پس نگهمیدارم اومدی بخور گرفته گذاشته فریزر 

والا چجور جرات میکنید تو این دوره بچه رو میفرستید خونه همسایه !!! 

کار اون خانم که خیلی اشتباه بوده ولی بچه رو هم انقدر وابسته بزرگ نکن هرچی دادن برداره بیاره برای شما گناه داره طفلی