2777
2789
عنوان

زن همسایه بستنی از دست بچم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 11050 بازدید | 235 پست
من میخواستم شکلات ببرم و ازش تشکر کنم بگم دیگه نیا سراغ بچه من و فکری دیگه کن بد عادت میشن که این حر ...

آفرین عزیزم نزار تنها بره جایی.سعی کن خودت هم همراهش باشی حالا یا همسایه گاهی بیاد خونتون و گاهی شما بری.. و بحث بستنی هم بنظرم تا وقتیکه ندونی قضیه چی بوده نمیشه قضاوت کرد.مثلا با خواهرزادم خونه مادرم بودیم و مادرم از همه نظر و خورد و خوراک خیییلی بهش میرسه و یکروز خودم بودم و دیدم که یک خوراکی که مناسب سنش نبود رو اجازه نداد بخوره و خواهرزادم به محض اینکه خواهرم اومد سریع گفت مادربزرگ نذاشته خوراکی بخورم هیچی بهم نداده 😐😂 اصلا هنگ کردیم حالا بچه شما هم هنوز خیلی کوچیکه شاید هزارتا خوراکی بهش دادن ولی چشمش پیش همون یکدونه ای هست که اجازه ندادن بخوره.شاید اصلا بستنی نبوده و بچه شما اشتباه متوجه شده. اصلا نمیشه قضاوت کرد 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر من دوسال نه ماهه هست هر جا حتی حیاط خودم باهاش میرم چ دل جرعتی داری ..من همسایمون یه بار دخترم با باباش تو کوچه بودن همسایه ک دوتا دختر هم سن دختر من داره دختر منم برده بود داخل حیاط باهم بازی کنن شوهرم اومد اینو گفت آتیش گرفتم ک من سپردم ب تو ..تو دختر بردی اونجا ..هراسون رفتم آوردم دخترمو..

بدتر از همسایت؟خوبه نتیجه لطف کردن رو هم فهمیدیم‌..

بله از نظر امثال شما بچه کوچیک باید مثل بزرگسال رفتار کنه .. اتفاقا امروز توی اینستا یه کلیپ دیدم که خاطره سازی بود مامانا اکثرا اینکارو میکردن روضه یا جایی دعوت میشدن سهمشونو داخل کاغذ دستمالی یا پلاستیکی میچیدن برا بچه هاشون توی خونه میاوردن و کامنتا همه به خاطره خوش تعریف و یاد میکردن   اینجا تنها دیدم از نظر استارتر و یه عده امثال شما اون چیزی که جایی به شما میدن اجازه نداری ببری خونه و بی ادبیه. ..

هرکس نظری داره ولی تنگ نظری افتخار نداره و باکلاسی نیس.

نه بابا مال اینه که کلا تو باغ نیستی😉 یکی خوراکی نباید بده اول درست بخون بعد خاطره تعریف بکن !

برو بابا منتظر بودی بچه دوساله برای تو هم بیاره بخوری ..

قشنگ خوندم تاپیکتو

جمع کن خودتو 

بعد هم هیچ آدم سالمی بچه دو ساله رد نمیکنه خونه مردم