2777
2789
عنوان

زن همسایه بستنی از دست بچم گرفته

11090 بازدید | 236 پست

بچم ۲ سالشه خانم همسایه خودش اومد برد خونه اش با دختر سه سالش بازی کنه

دیگه بچه ام گریه کنان اومد

گفت یه ظرف بستنی داده بخورم بچم گفته میرم با مامانم بخورم

پاشده بیا خانونه گرفته گذاشته فریزر گفته نگه میدارم اومدی بخور نمیشه ببری 

دیروزم همین خانوم  برده بود کیک پخته بود براشون بچم سهمشو اورد پیش من به منم بده

دیگه خانم همسایه دیروز ناهار و میوه اینا داده بود کتاب خونده بود بازی کرده بود باهاشون

خیلی بهم برخورده از اینکه بستنی نشون داده اما نزاشته بیاره بخوره

حالا بچم مدام میگه من بستنی میخوام براشم خریدم ولی گفت اون یجور دیگه بوده و همونو میخوام

به نظر شما برم گله کنم؟ یا ظرف کیکو بدم و بروی خودم نیارم؟

اصلا بزارم باز بره یا نه؟

نزار بچه بره اونجا 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

چرا اجازه میدی ک بره...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بستنی را گرفته یا کلا درست نیس؟

کلا درست نیست 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
چون بستنی را گرفته یا کلا درست نیس؟

خودت چی فک میکنی...اون خانم داشته ب بچه یاد میداده ک اگه چیزی میدن قراره با دوستت بخوری ...ن اینکه ببری با مامانت...

اگه قراره با تو بخوره پس خودت بخر و بده بخوره...

بعدم جامعه خراب و هزار بلا ...از جون بچت سیر شدی ک میزاری بره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..