2777
2789

بگید لطفا 

ازاد خودگردان هم بگید که دیگه کف قبولی رو بدونم چه رشته ای میشه دانشگاهش مهم نیست رشته مهمه برام 

دو تا تراز کل متفاوت گفتم لطفا برای هر کدوم جدا بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه ها که اومد برو تو این صفحه ی قلم چی ببین با رتبه‌ت کدوم رشته کدوم شهر میشه آورد،بر طبق قبولی های پارساله،سال ۱۴۰۱ اگه بزنی میاد روزانه بوده محرومی بومی بوده شهریه پرداز بوده یا چی ولی سال ۱۴۰۳ مشخص نمیشه روزانه بوده یا محرومی بومی

ht😑tps://w😑ww.ka😑noon.ir/Public/😑Super😑iorsRankBased?type=3

😑هارو حذف کن

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

همه لب مرزی میگن و دقیق نیست یا خیلی سختگیرانه هست یا خیلی خوشبینانه

خب بعضیاشون حتی کارنامه هم میاره

تو قلمچی بزن سایتهای زیادی هست

اینکه دقیقم نمیگن خب درسته دیگه چون هرسال با سال دیگه فرق میکنه

کاربری واسه دو نفره