2777
2789
عنوان

روزی چند ساعت واسه کنکور تجربی

188 بازدید | 16 پست

باید خوند 

یا

میخونید؟؟؟؟؟؟؟؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بالای ۱۰ مطلوبه

اصولا منطقیش بازه‌ی بین ۱۰ تا نهایتا ۱۴ ساعته

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تداومه 

از الان بخونی با روزی ۴ ساعت مفید 

تو پاییز برسون به ۶ ساعت 

تو زمستون ۸ ساعت بخون 

ولی هر روز بخون نه اینکه دو روز بخونی ول کنی اون فایده نداره 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
بالای ۱۰ مطلوبهاصولا منطقیش بازه‌ی بین ۱۰ تا نهایتا ۱۴ ساعته

شوخیه دیگه ؟

بین شش تا نه ساعت هر روز و مفید مرسومه، ده تا یازده ساعت برای رشته های تاپ ، یک روز در هفته پنج ساعت بخونم توی حالت دوم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
شوخیه دیگه ؟بین شش تا نه ساعت هر روز و مفید مرسومه، ده تا یازده ساعت برای رشته های تاپ ، یک روز در ه ...

نمیشه واقعا

این مطالعه چیزی نمیسازه

باید هم برای امتحان نهایی وقت بزاری هم دروس تخصصی

من خودم رشتم تجربی‌یه روزی ۱۳ ساعت میخونم ۳ ساعت نهایی ۱۰ ساعت تستی بازم نمیرسم.. همین زیستو روزی ۳ ساعت به تنهایی باید وقت بزاری

درسی مثل ریاضی و فیزیک هم باید تست زیادی حل کنی

شیمی هم توی کنکورهای جدید اینقدر وحشتناک شده باید مو به موی کتابو تسلط داشته باشی

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

نمیشه واقعااین مطالعه چیزی نمیسازهباید هم برای امتحان نهایی وقت بزاری هم دروس تخصصیمن خودم رشتم تجرب ...

من امسال کنکوری بودم، با این ساعت مطالعه بعد سه ماه میبری، خدا قوت، ولی روز استراحت هم بزار 

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
من امسال کنکوری بودم، با این ساعت مطالعه بعد سه ماه میبری، خدا قوت، ولی روز استراحت هم بزار

منم کنکوری بودم میخوام امسال بمونم اینقدر از سال قبل تجربه و ترس دارم حتی ثانیه‌هارو هم نمیخوام از دست بدم

حرفت کاملا درسته عزیزم

منم کنکوری بودم میخوام امسال بمونم اینقدر از سال قبل تجربه و ترس دارم حتی ثانیه‌هارو هم نمیخوام از د ...

من دیگه نمیمونم، اصلا نمیتونم، اضافه وزن، کم خوابی، نبود تفریح، یه سال مزخرف بود

من دیگه نمیمونم، اصلا نمیتونم، اضافه وزن، کم خوابی، نبود تفریح، یه سال مزخرف بود

آره بخدا همینه

من میمونم چون اونطوری که واقعا در توانم بود برای کنکور نخوندم، حتی ۵۰ خودم رو هم نزاشته بودم

آره بخدا همینهمن میمونم چون اونطوری که واقعا در توانم بود برای کنکور نخوندم، حتی ۵۰ خودم رو هم نزاشت ...

موفق باشی عشقم، تمام کائنات همراه و پشت و پناهت باشه