2777
2789

خیلی زشته کارش ولی چرا همینجوری الکی ؟ 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم دراز می کشم و بعدش حالم که خوب شد میرم کسی که زدتم رو خفه می کنم 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خیلی زشته کارش ولی چرا همینجوری الکی ؟

نمی دونم چرا یه چند هفته س مریض میشم معده درد شدید خوشش نمیاد ببرتم دکتر خیلی بداخلاقی می کنه به من و مامانم این چند روزه قبل اینکه دوباره مریض شم

کتک؟ هیچ خری نمیتونه انگشتش ب من بخوره ک اگ بخوره یا صداش بالا بره ننشوووو ب عزاااش مینشونم.

پاهاش رو بلند کرد و جوری زدتم تازه میخواست کمربندش هم باز کنه گفت میام الان حسابت رو میرسم وایسا

پاهاش رو بلند کرد و جوری زدتم تازه میخواست کمربندش هم باز کنه گفت میام الان حسابت رو میرسم وایسا

غلط کرد🥺 اخه چراا

اگ دلیلم داشته باشه حق نداشته بزنه

الهی دست و پاش بشکنه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.