2777
2789
نمی دونم چرا یه چند هفته س مریض میشم معده درد شدید خوشش نمیاد ببرتم دکتر خیلی بداخلاقی می کنه به من ...

معتاده؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرد🥺 اخه چراااگ دلیلم داشته باشه حق نداشته بزنهالهی دست و پاش بشکنه

همش چند روزه به شدت به من و مامانم بداخلاقی می کنه منم خسته شدم و.. آخرش کتکم زد کمربند هم میخواست باز کنه

غلط کرد🥺 اخه چراااگ دلیلم داشته باشه حق نداشته بزنهالهی دست و پاش بشکنه

وا باباشه ها چرا اینجور میگی 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

همش چند روزه به شدت به من و مامانم بداخلاقی می کنه منم خسته شدم و.. آخرش کتکم زد کمربند هم میخواست ب ...

ببین اگه شوهرته با پات بزن بهش نفسش یالا نیاد و کلا سقط شه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

بمون پشت کنکور. برو کتابخونه درس بخون کمتر خانواده رو ببینی

چیکبار کنم مامانم میگه خاک تو سرت اون روز یه فقیر و بد قیافه ایی ازت خواستگاری کرده خاک تو سرت یه سال دو سال بیشتر وقت نداری برای کنکور و ازدواج 

چیکبار کنم مامانم میگه خاک تو سرت اون روز یه فقیر و بد قیافه ایی ازت خواستگاری کرده خاک تو سرت یه سا ...

عزیزم بابات بی دلیل زد یا چیزی گفتی کاری کردی؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

کلی بهمون بداخلاقی میکنه

هرچی باشه پدرته سعی کن کنار بیای و عصبیش نکنی چند وقت دیگه ازدواج میکنی میری همین پدر میشه پشتیبانت

چیکبار کنم مامانم میگه خاک تو سرت اون روز یه فقیر و بد قیافه ایی ازت خواستگاری کرده خاک تو سرت یه سا ...

منم دو سال پشت موندم ولی آخرش قبول شدم اونی که میخواستم شد. سعی کن رشته ای انتخاب کنی که بتونی به درآمد برسی. من نزدیک ۲۷ سالمه تازه میخوام ازدواج کنم چرا دیر باشه اخه

عزیزم بابات بی دلیل زد یا چیزی گفتی کاری کردی؟

همش غر می زد و توهین می کرد بداخلاقی می کرد منم کلی آمپول و سرم زده بودم درد شدید داشتم یه دونه به خدا من اهل ابن کار نیستم زدم پا شد با پاهاش لهم کرد گفت خودم به دنیا آوردم از دنیا هم می برمت