2777
2789
عنوان

رفتار قاضی ها با خانوادشون چجوریه

144 بازدید | 18 پست

اونایی که توی محیط کار خیلی بداخلاقن و به زن و بچه مردم توهین میکنن. توی خونه ممکنه با زن و بچه خودشون خوب باشن؟ 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با مرد وکیل و قاضی ازدواج نکنید مگر اینکه خودتون وکیل و قاضی باشید

قوانین ایران علیه زن هست و قاضی و وکیل صرفا استادان قوانین هستن پس تا جایی که ممکنه قراره با حقوقی که قانون بهشون داده بتازونن براتون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

سوالات نی نی سایت خیلی سخته...

آدم گذرش به قاضی شاید در کل عمرش برای کاری هم نخوره بعد چطوری ما اینا را اونم نه پشت میز و دادگاه بلکه تو خونه باید بشناسیم؟.😂

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

مگه قاضی ها بد اخلاقن؟

😐😂 والا هرکی رفته میگه توهین شنیده. البته همه نه

ولی اکثرا با بداخلاقی و داد جواب میدن

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

به چه چیزا فکر می‌کنیناااا😂😐

هرکس چیزایی که خودش دوست داره رو قدرشونو می‌دونه و بهشون بها ، ارزش و احترام می‌زاره 

مال بقیه دم چشمش خاره 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

سوالات نی نی سایت خیلی سخته...آدم گذرش به قاضی شاید در کل عمرش برای کاری هم نخوره بعد چطوری ما اینا ...

😂😂😂😂 نه اخه اونایی که اشنا و فامیل دارن هدف تاپیک بود. وگرنه نه کسی که برای کاری رفته دادگاه

من همه قاضیارو تو محل کار دیدم.تو خونه نمیدونم😂

نمیشه یه سر به خونشون بزنی خبربدی😂😂😂

به چه چیزا فکر می‌کنیناااا😂😐هرکس چیزایی که خودش دوست داره رو قدرشونو می‌دونه و بهشون بها ، ارزش و ...

یعنی با بقیه بده با خودشون خوبه؟