2777
2789
عنوان

چون موهای پسرمو کوتاه کردم شوهرم دعوام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 53 پست
خوب کردی مشاورا هم میگن له هیچ وجه اجازه ندین موی پسر بزرگ بشه هویت خودشو گم میکنه

به خدا رفتارش داشت دخترونه میشد دوبار توجه کردم عصبی میشد موهای  خودشو مث دخترا میکشید  سر این عصبی شدم امروز که بردمش

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

دختر منم ی سالشه موهاش بلند بودن و پر پشت شوهر منم همش میگفتم دلم نمیاد موهاش کوتاه کنم ولی خوب دخترم سرش عرق میکرد تو این گرما ماهم دیگه از نه با ماشین زدیممشون تازه براحمام و سشوار کشیدن هم راحت شد 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت بشدت بی منطقهبهترین کارو کردیجزو اشتباه ترین کاراست یلند کردن موی پسر بچهروانشناسا میگن بچه دچ ...

آره به خدا  وقتی داد بیداد میکرد انگار چی کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
به خدا خودمم خسته شدم اصلا بهم بر خورد همه بدبختی بچه رو دوش مادره ولی صلاح به مو رو نداشته باشی ظلم ...

اتفاقا تو این دوران که باردار هستین باید بیشتر هوای شما رو داشته باشن و مسئولیت های بیشتری رو گردن بگیرن 

در نهایت اصلا قضیه مهمی نبوده که اینقد بزرگش کردن اگه میتونین باهاشون صحبت کنین شاید اون لحظه از چیز دیگه ای عصبانی بودن ؟ یا همیشه اینطوریه؟ به هر حال باید ازتون عذرخواهی کنه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

من چه بدونم خودشم بچه بوده این مادر شوهرم می اینکه گذاشته موهاش بلند بوده اصلا درک شعور ندارن بچه مر ...

بجز اختلال شخصیتی کلا نگه داری موی بلند برا بچه سخته اذیت میشه عرق میکنن گناه دارن 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
واقعن گاهی عجیبه سر چه مسائلی دعوا میکنید فقط بخاطر مو معلومه بهونه کرد من اینطور حس کردم سر چیز دیگ ...

کلا سر موهاش حساس بود به خدا تازه بچه سرما خورده  چون هی میبرمش حموم نفسش بالا نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من شنبه آن تی دارم اصلا عقل نداره بگه زنم حامله به خدا انگار گناه کردن بد جور زده شد به دلم تازه حرف ...

اصلا محلش نده ، شکر خورد ....بهش بگوگله ات را به خدا کردم ، خیلی بی عقل و منطقی ....بگو من ی مادرم و برای سلامتی بچم و روحش هرکاری میکنم ، اول ازاونکه سرما میخورد ، دوم از اون شخصیتش خراب میشد سوم عادت میکرد و دیگه نمیشد کوتاه کنیم بعدم چشم بچم داغون شد از بس مورفت داخلش دوروز دیگه عینکی هم میشد ....کردم خوب هم کردم ، برو به همه بگو ببین مردم میگن حق با منه یا تو ....

ولی یادت باشه رفتارت چطوریه

اسی درکت میکنم شوهرمنم از این اخلاقا داره هیچ اختیاری رو بهم نمیده بعد میگه تو صاحب اختباری اینطور م ...

یعنی می مامانشه اونم یه امپراطوری جداعه والا بمیرم بهش زنگ نمیزنم زنگنه بزنه جواب نمی‌دم چون انگاری چی کردم به خدا از درسم از همه چیم گذشتم  حالاهم ولم نمیکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر منم ی سالشه موهاش بلند بودن و پر پشت شوهر منم همش میگفتم دلم نمیاد موهاش کوتاه کنم ولی خوب دختر ...

ببین مال شما باز بگیم دختره ولی پسر به موی بلند چییی به خدا همیشه همینه میزنم تو ذوق ادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا تو این دوران که باردار هستین باید بیشتر هوای شما رو داشته باشن و مسئولیت های بیشتری رو گردن ب ...

بابا سر این موها پدر منو پرورده   وقتی می‌گفت نادرستی بیام دنبالت منم گفتم به درک 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بجز اختلال شخصیتی کلا نگه داری موی بلند برا بچه سخته اذیت میشه عرق میکنن گناه دارن

از بس عرق میکرد  هی بردمش حموم مریض شده نفسش به زور در میاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا محلش نده ، شکر خورد ....بهش بگوگله ات را به خدا کردم ، خیلی بی عقل و منطقی ....بگو من ی مادرم و ...

اییی آره به خداااا  خیلی بی منطق همیشه عادتشه بزنه تو ذوق ادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کار خیلی خوبی کردی زودتر باید کوتاه میکردی

به خدا چشماش دیگه کور شده بود هی یا تو دهنش بودن یا  چشمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40