2777
2789
عنوان

چون موهای پسرمو کوتاه کردم شوهرم دعوام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 53 پست
چرا انقد توهین‌ میکنن بخاطر یک مسئله جزیی

چون من آدم ساکتیم خدا شاهده به سرش هیچ زوری ندارم  اصلا جوری رفتار کرد انگار با مردی بودم

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
دو به دقیقه چون عرق میکرد می‌بردم حموم هی سرما میخورد منم گفتم اکرم زنگ زد اصلا جوابشو ندم

شوهرت بشدت بی منطقه

بهترین کارو کردی

جزو اشتباه ترین کاراست یلند کردن موی پسر بچه

روانشناسا میگن بچه دچار بحران هویتی میشه

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا مشکلش چیه؟چه ربطی به ماه صفر داره‌ چرا موی پسربچه ۲ساله یه بارم نباید کوتاه شده باشه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
میخواستم اولش بگم کنترل گره ولی این دیگه مشکل روانی داره چجوری باهاش زندگی میکنین احیانا؟البته هر کس ...

به خدا خودمم خسته شدم اصلا بهم بر خورد همه بدبختی بچه رو دوش مادره ولی صلاح به مو رو نداشته باشی ظلمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
اکرمبهنام😂😂😂

اسم مامان من اکرم

اسم خواستگاری قبلیش بهنام محمد علیرضا میلاد و....

حالا اسم بابام جعفر

میون ا ن همه پسر خوشتیپ با بابام ازدواج کرد🤣🤣😅😅

نه کار بر جدیدم نه قدیم

چقدر پر رو پسر بچه موی بلند میخاد چکار

من چه بدونم خودشم بچه بوده این مادر شوهرم می اینکه گذاشته موهاش بلند بوده اصلا درک شعور ندارن بچه مریض میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اکرمبهنام😂😂😂

بابا کیبورد گوشیم می‌نویسه🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی درکت میکنم شوهرمنم از این اخلاقا داره هیچ اختیاری رو بهم نمیده بعد میگه تو صاحب اختباری اینطور مردا خودشیفته هستن خودخواهن به خودشون ی چیزی بگی فوری بهم میربزن زندگی با این ادما خیلی صبرمیخواد

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

محلش نده ....حرفی هم زد بگو نه شعور داری و نه عقل ....انگار قراره این بچه موهاش تا روی زمین بیاد ... ...

من شنبه آن تی دارم اصلا عقل نداره بگه زنم حامله به خدا انگار گناه کردن بد جور زده شد به دلم تازه حرفهای زشتیم زد دیگه بابام اینا پیشم بودن جواب ندادم هی گفتم به درک

1
5
10
15
20
25
30
35
40