2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج نداره ارج ندارههه

5799 بازدید | 133 پست

دیشب با شوهرم بحث میکردیم گفتم برام یبار یه حرکت خوب نزدی یه کادویی چیزی که واقعا رو ابرا پرواز کنم

آقا ناراحت شد و سر سنگین 

امروز داشتم تو اینستا می چرخیدم یه تیکه از ساختمان پزشکان اومد که نیما برا زنش دوتا شال خریده بود برا تولد و سالگرد ازدواجش بعد دکتره دوستش بهش می‌گفت تو برا کتی قرض میکردی تولدش گردنبد میخریدی بعد برا این بدبخت شال میخری نیما گفت نازنین با شال خوشحال میشه چون درونش پاکه(ساده و احمقع ) واقعا کارگردان ممکلت میخواست اینو به ما بفهمونن که ساده نباشیم ما نفهمیدیم 

چقدددددد من بخاطر این مرد از چه چیزا که گذشتم و هنوز خودم دست به دهن موندم که چرا اینحوری بودم البته چوب شم خوردم 🍾 و الان دیگ راه برگشتی هم نیست 

چ

گناه بزرگ منی

موافقم

وقتی یه مرد لول پایین تورو کم میبینه تازه میفهمی شیما کاتوزیان چقدر راست میگه

بت روی تو پرستیم و ملامت شنویم،بت پرستی اگر این است که مذهب ماست 🍁چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد...

موافقم 

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی بگه نه

سال ها بعد تجربه خواهد کرد و به این جمله میرسه

حتی خود ما هم یه چیز با ارزش میخریم 

و مجبوریم زیاد واسه به دست آوردنش هزینه کنیم خیلی بهتر نگهداری می‌کنیم از یه چیز کم هزینه‌تر

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

دقیقا .

🏴‍☠️ -حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」goftino.com/c/L7sybT

موافقموقتی یه مرد لول پایین تورو کم میبینه تازه میفهمی شیما کاتوزیان چقدر راست میگه

دقیقا مردایی که بهش حمله میکنن قشنگ از اونا هستن که دنبال یه آدم بخور نمیر می‌گردن

گناه بزرگ منی

دقیقا مردایی که بهش حمله میکنن قشنگ از اونا هستن که دنبال یه آدم بخور نمیر می‌گردن

کاملا

بت روی تو پرستیم و ملامت شنویم،بت پرستی اگر این است که مذهب ماست 🍁چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد...

میدونم این شعار اصلی کاربرای نی نی سایته

اما من با تجربه یه ازدواج بیست و دو ساله ، اصلا این موضوع رو قبول ندارم

حداقل تو‌زندگی من اصلا اینطوری نیست

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
کاش مردا بدونن فقط یکبار یه کار ورای توقع ما بکنن تا عمر دارن خودشونو بیمه کردن😅

عزیزم  بخدا آدم میشناسم شوهرش از شوهر من بدبخت تر ولی برا زنش خونه خرید ماشین خرید گوشی ۲۰۰ میلیونی خرید سر تارپاش خانمی عمل کرد با قرض قوله بهترین عروسی رو گرفت به امام حسین دخترع الان رو تاججججج سر مادر شوهر زندگی می‌کنه مادر شوهرش دستش میگیره که بشینه رو زمین یوقت درد نگیرع باسنش حالا من ...

من براتون درست عبرت بشم از همه چی گذشتم و الان سواری میدم 

گناه بزرگ منی