2777
2789

مثلا یه معلم و دانش آموز 

معلمه کاری کرده دانش آموزه ناراحت شد 

دانش آموزه هم به مادرش گفته بهش تذکر بده 

معلمه بدتر لج کرده با دانش آموزه 

اونم پایه دوازده همش میگم مشکل از منه وقتی میدونستم می‌تونه بدبختم کنه نباید هیچی میگفتم 

شما بودید چیکار میکردید؟

وای 😐😂

باورم نمیشه یه معلم چجوری میتونه انقد بچه باشه 

خب کسی که دوازدهمه اخلاق و روحیاتش فرق داره حساس تره بلخره بزرگی کوچیکی😐

بعد معلم که سنش بیشتر باشه و اینجوری رفتار کنه خیلی خنده داره 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لج کردن چجوری؟رفتاری فقط یا نمره کم میده؟ بنظرم بی توجه باش بهش سعی کن به نحو احسنت درستو بخونی که بهونه دستش ندی 

اگه خیلی اذیتی

باید دوستانه حل شه براش گل ببر یا هدیه ببر بگو رفتارتون منو ناراحت کرده دلم میخواست اینجوری برخورد کنید اگر ادامه دار بود از مشاور مدرسه و مدیر کمک بگیرید اگر ادامه دارتر بود اموزش پرورش 

کارش که باعث ناراحتیت شده چی بوده من بهت میگم چکارکنی

می‌نویسم برات کامل نظرتو بگو 

یکی از هم کلاسیام گیر داده بود بهم همش قیافمو مسخره میکرد 

خلاصه سر کلاس باز قیافمو مسخره کرد یهو فشاری شدم کلی فحش بارش کردم دهنتو ببند گو نخور اینا 

دختره سر کلاس به معلم گفت آقا معللمون مرده یکم هم هیزه این دختره تا پارسال همه قیافشو مسخره میکردن میگفتن لنگ دراز منم دلم براش میسوخت و میگفتم مسخرش نکنین (از سر همین اینقدر فشاری شدم فحشش دادم ) معلم هم تاییدش میکرد میگفتم به معلم چه ربطی داره که این حرفارو به اون میگی معلمه می‌گفت چیکارش داری میخواد ازم مشاوره بگیره خلاصه اون روز معلم هیچی نگفت 

فردا شد دخترا به معلم گفتن آقا مارو راهنمایی کن 

بعد معلمه همش وسط راهنمایی هاش به من بدبخت متلک می‌انداخت 

همون دختری که مسخرم کرده بود به معلمه گفت آقا چیکار کنیم وقتی از یکی بدتون میاد و همش روبه رومونه (منظورش من بود) 

معلمه گفت ببین اگه یکی بهت گفت بیشعور بفهم اینقدر فشار روشه که اینجوری میگه 

بعد گفت مثلا این خانوم (منو گفت) اگر سکوت میکرد اون روز دعوا نمیشد  

ولش کنید نمی‌خواد آگاهش کنید که اشتباه کرده خودش بعدا تو زندگیش بخاطر پرخاشگریش به هزار تا مشکل بر میخوره اونوقت می‌فهمه 

خلاصه رفتم خونه به مامانم گفتم مامانم زنگ زد بهش گفت چرا فرق میزاری بین دانش آموزا و اینا اونم گفت فردا بیا دفتر 

مامانم گفت به اولیا اون دختر هم بگو بیاد گفت نه من خودم به عنوان اولیا اون دختره میام  بعد الکی هزار تا قسم خورد گفت من همش فحش دادم اون دختره اصلا هیچی حرفی بهم نزد 

فرداش واسه انتخاب رشتم مشکل پیش اومده بود رفتیم دفتر دیدم یهو از پشت سرم اومد رسید به مدیر مدرسه گفت این دانش آموز دیگه اخراجه و سرکلاس من حق ندارم بیاد میاد سرکلاسم دعوا راه میندازه بی دلیل. 

بعد باز دوباره الکی گفت من یه کلام توهینی از اون دختره نشنیدم که بهت بکنه  ولی تو هزار تا فحش بهش دادی 

منم عصبی شدم گفتم چرا دروغ میگی 

اونوقت رفت دختره رو آورد مامانم عصبی شد با لحن عصبانیت به دختره گفت اگر یه بار دیگه ببینم اومدی به دخترم توهین کردی 

خودت میدونی و خودم بار آخرت باشه 

دختره هم زد زیر گریه بعد معلم و دختره رفتن بالا تو کلاس نیم ساعت بعدش من به زور مامانم رفتم سر کلاس نشستم. 

دیگه از همون روز تا امروز که دو روزه ساکت سر کلاس نشستم نه باهاش صحبت میکنم نه کاری بهش دارم 

والامن حقوبهت میدم تنهاتوصیم اینه سگ محلشون کنی جفتشونو ولی معلمه دستش بازه دهنتو سرویس کنه خودتم میدونی اما اما یه نقطه ضعف معلمه داره که یکم خطرناکه اگر کاربجاهای باریک کشید میتونی تهدیدش کنی یایجوری بهش برسونی بگی کاری نکن خرابت کنم برات پاپوش درست کنم چون معلمهای مردکه بدخترا درس میدن بشدت زیرذره بین هستن وبشدت هم مواظبن ومیترسن حالاتومیتونی انگ بهش بچسبونی یجوری بهش تهمت بزنی البته یکم معذرت میخام حرومزادگی میخاد

والامن حقوبهت میدم تنهاتوصیم اینه سگ محلشون کنی جفتشونو ولی معلمه دستش بازه دهنتو سرویس کنه خودتم می ...

تو دفتر زیاد محلش نمیدن 

بعد همه میدونن همیچن آدمیه 

حتی میاد از رابطه های عاشقانه جوونیش میگه میگه عاشق زنم نیستم زنم خوشگل نیست و اینا 

حتی یادمه پارسال سر کلاس می‌گفت دخترای امروز سینه ها رو میندازن بیرون مچ پاها بیرون والا چه خوشگلن بعد داشت نگا مچ‌ پای دخترا میکرد