2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج نداره ارج ندارههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5799 بازدید | 133 پست
عشق بالاتر از هزینه هستوقتی فقیری باید بساز باشیاسراف هم در پولداری ممنوع

و چه مرد هایی ک تا از فقر در آمدن سریع فراموش کردن رفیق سختی هاشون رو

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بخدا آدم میشناسم شوهرش از شوهر من بدبخت تر ولی برا زنش خونه خرید ماشین خرید گوشی ۲۰۰ میلیونی ...

خونه و ماشین و گوشی 200 میلیونی کار میلیاردر ها و پولدار هاست

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

اشتباه میکنی ....منم با تجربه مشابه شما میگم مرذها رو بدعادت نکنید به خرج نکردن...شاید شوهر شما استث ...

نمیدونم 

شایدم‌استثناست

اما من هیچوقت اهل خرید نبودم‌همیشه بهترینها رو‌برام‌میخره

من مهریه م پنج‌ تا شاخه گل و‌پنج تا سکه ست

شوهرم خونه و‌ماشین  رو‌به اسمم‌کرده

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
اخرش نازنین طاقتش تموم شد بخاظر رفتارای شوهرش و خونواده شوهرشکتی رفت پیش نازنین گفت اره نیما بی عرض ...

در یک کلام نازنین اگه یکم مثل کتی بود ایهقد اذیت نمیشد 

همون بحث ارزش هست از نظر نیما  عشق یعنی نازنین ارزش و احترام یعنی کتی

گناه بزرگ منی

حق نباید نشون بدی نمیخوای یا لازم نداری حتی اگه میخوای قانع باشی و رعایت کنی که همسر اذیت نشه باید ا ...

نه عزیزم من اینکار هم کردم جواب نداد همون پا تو بزار رو گلوش بهتره 

گناه بزرگ منی

درستهمن میگم آدم ها متفاوتن برا همین نظرات رو میخوندم و جیزی نمی گفتم ولی شما چیزز گفتی که کارم راحت ...

موافقم عزیزم

خدا پدرتون رو‌براتون نگه داره 🩷

فقط امیدوارم همه زوجها با هم خوب زندگی کنن و درگیر حاشیه نباشن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
چقدر جمله آخرت درسته واقعا پشیمونم ولی چه فایده نمیشه درستش کرد

تجربه ای هستش ک به دست آوردم توی زندگی مشترکم

حیف دیر می فهمیم ما زن ها

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

میدونم این شعار اصلی کاربرای نی نی سایتهاما من با تجربه یه ازدواج بیست و دو ساله ، اصلا این موضوع رو ...

منم با شما موافقم و صحبت از یک رابطه نزدیک به ۴ ساله هستش. 

این عزیزان یا انتخابشون درست نبوده یا خودشون اونطوری که دوست دارن شوهراشون براشون باشن، برای شوهراشون نبودن. 

اینجا ۹٠٪ زن ها دشمن جون شوهراشونن

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

عزیزم بخدا آدم میشناسم شوهرش از شوهر من بدبخت تر ولی برا زنش خونه خرید ماشین خرید گوشی ۲۰۰ میلیونی ...

من عروسیم برام نگرفتن شوهرم و خانوادش داشتن و.نکردن خیلی پشیمونم حلقمم از دستم گرفت یه تیکه طلا هم ندارم هیچچچچچی نمیخره برام میره برای خونش خرید میکنه که من غذا بپزم فروشگاه هم خودش تنها میره مبادا من چیزی بردارم پول درست حسابی نمیده دستم همیشه خالیه لباسم خودش میبره گاهی خیلی کم که میخره و پولش,و میده من دستم خالیه همیشه 

اخرش نازنین طاقتش تموم شد بخاظر رفتارای شوهرش و خونواده شوهرشکتی رفت پیش نازنین گفت اره نیما بی عرض ...

زن باید خرح کنه ولی متعادل

من هیچ خرجی نمیکردم همیشه مچ شوهرمو میگرفتم

میدونی دقیقا کی میگرفتم مچش؟ وقتی حسابش پر پول بود و اعصابش راحت بود منم ک هیچ خرجی نداشتم انقدر ک خرج خانوادش میکرد یاخودش لباس میخرید من هیچ بود اگه ی مانتو درست میخواستم بخرم نق میزد باید مانتو استوک میخریدم ک ارزون باشه آقا راضی باشه 

ولی الان تو فروشگاه بریم ک برای بچه ها فقط بخوایم لباس بخریم اول یه دست لباس واسه خودم برمیدارم بعد اگه شد واسه بچه هاش

.......