2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج نداره ارج ندارههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5799 بازدید | 133 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش نازنین طاقتش تموم شد بخاظر رفتارای  شوهرش و خونواده شوهرش

کتی رفت پیش نازنین گفت اره نیما بی عرضه و اعصاب خورد کنه و خونواده شوهرش بدرد نخورتر،،،،،،،،،،،،،، ولی اگه نصف اندازه ای که تو رو دوست داشت منو دوست میداشت طلاقش نمیدادم و باهاش زندگی میکردم

این خود کتی بود که گفت نیما عاشقته و نمیتونه بی تو زندگی کنه برگرد سر زندگی و زنذگی شون رو درست کرد

کتی دکتربود و پولدار ،،،،،،،،ف نیما هدیه گرون مجبور بود براش حتی قسطی بخره،،،، اما کتی رو دوست نداشت

نازنین خرج نداشت وسواس داشت اما نیما عاشقش بود

البته که نازنین  فکر اقتصادی و صرفه جویی داشت و به فکر خرید خونه بود و زن خیلی خوبی بود

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

حق 

نباید نشون بدی نمیخوای یا لازم نداری حتی اگه میخوای قانع باشی و رعایت کنی که همسر اذیت نشه باید اینو بهش بفهمونی که از سر لطف داری از خرجات و نیازات میزنی نه اینکه واقعا نیازی نیس چون بعدا یه نیاز پیدا کنی فکر میکنن از خودت درآوردی و مهم نیس

میدونم این شعار اصلی کاربرای نی نی سایتهاما من با تجربه یه ازدواج بیست و دو ساله ، اصلا این موضوع رو ...

اشتباه میکنی ....منم با تجربه مشابه شما میگم مرذها رو بدعادت نکنید به خرج نکردن...شاید شوهر شما استثناست

کاش تو سهم من بودی❤️
همیشه راه برگشت هست

منم تجربه اش رو داشتم از حالا ب خودت برس 

منم چون از اول اینجوری نبودم شوهرم عادت نداشت  یکسال هست اولویت همه چی اول خودمم درسته عادت نداره هنوز ک هنوزه نق میزنه ولی حیای تغییر کرده

.......
اگه داره نمیخره اره واقعا بعضی مردا ندارن شوهرت داره نمیخره ؟

عزیزم قرض کنه چه اشکالی داره بره وام بگیره بره کار دوم راه بندازه به در و دیوار بزنه ولی نمیکنه اینکارو هیچ وقت نکرده چون من با کمترین قانع هستم 

گناه بزرگ منی

هر کی بگه نهسال ها بعد تجربه خواهد کرد و به این جمله میرسهحتی خود ما هم یه چیز با ارزش میخریم و مجبو ...

عشق بالاتر از هزینه هست

وقتی فقیری باید بساز باشی

اسراف هم در پولداری ممنوع

سلام گلم منم گذشتم ولی اینم بگم شوهرم نمیخواد کلا برام خرج کنه چون مادر پدرش اجازه  نمیدن و نگذاشت با تحصیلات خوبم برم سر کار اشتباهم این بود کار و درسم و رها کرذم با تمام وجود ازش متنفرم هیچ ارزشی برام قایل.نیست و الانم بهم پول نمیده عادت کرده شال چیه منه احمق با یه پفک خوشحال میشدم چون چشم و.دل سیر اومدم خونش و واقعاااااا هیچ ارزشی براشون ندارم 

میدونم این شعار اصلی کاربرای نی نی سایتهاما من با تجربه یه ازدواج بیست و دو ساله ، اصلا این موضوع رو ...

عزیزم مرد درست کمع اونم نصیب شما شده 

گناه بزرگ منی

آره خب معلومه ولی آدم نمیتونه خیلی خرج کنه دلم براش میسوزه

نظر صفحه دو درباره فیلم ساختمان پزشکان رو دادم رو بخون

درسته

من میگم آدم ها متفاوتن 

برا همین نظرات رو میخوندم و جیزی نمی گفتم ولی شما چیزز گفتی که کارم راحتتر شد

ببین یکی مثل بابای کارگر من صد خودش رو برا زن و بچش می ذاشت و می ذاره😔

ولی یکیم دیدم که زنش سه سال پیش پول غربالگری می خواست گفت به دکتر بگو اگه لازم نیست انجام نده یک و خورده نده بابتش ،

و چند روز بعد از اینکه زنه انجامش نداد پیاماش رو دید که دقیقا یک و خورده ی رو وعده به یه دختر بی وجدان داده که قبلا نامزدش بود

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...