2777
2789
عنوان

هنوز مهمونی هستیم😑😭بیاین تعریف کنم دیشب چی شدد❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 89 پست
اونا بهت حسودی میکنن خاک تو سرشون اصلا ناراحت نباش بهت قول میدم ازشون سرتری برای همین اذیتت میکنن مح ...

مثلا بخوام بگم اونا دانشگاه آزاد رفتن پارسال رتبشون ۴۰ هزار و خورده ایی شد دقیق نمیدونم

منم امسال رتبم ۳ رقمی شد دانشگاه دولتی

...  رفتارشون به مرور بدتر میشه

از لحاظ وزنم ۴۵ کیلوام

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فازشون چیهه اخههرفتیم دیشب همگی بیرونبعد یه چندتا خانم باهم نبودنا جدا جدا ... به مامانم گفتن برای د ...

گفتم ک شما رو رقیب میدونن حتما ک از اونا سرتری و فقط هدفشون گرفتن اعتماد ب نفسنونه

اصلا نقطه ضعف نشون نده 

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

فازشون چیهه اخههرفتیم دیشب همگی بیرونبعد یه چندتا خانم باهم نبودنا جدا جدا ... به مامانم گفتن برای د ...

بابا اینا دارن رسما عذاب می کشن. ولشون کن، زجر خودشون براشون کافیه. آدم حسود آسایش نداره که! اینجور که میگی آدم نگرونشون هم میشه یه وقت نترکن از شدت حسادت!

گفتم ک شما رو رقیب میدونن حتما ک از اونا سرتری و فقط هدفشون گرفتن اعتماد ب نفسنونهاصلا نقطه ضعف نشون ...

نه اصلااا امیدوارم در این چند سال قطع ارتباط کنیم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بابا اینا دارن رسما عذاب می کشن. ولشون کن، زجر خودشون براشون کافیه. آدم حسود آسایش نداره که! اینجور ...

دقیقاا

واقعا اعصاب داری یکی با من همچین میکرد یه جوری میریدم به خودش و پدرش که دیگه گوز گوز نکنن اون 13 ساله رو هم میزدم دهنش به ننش میگفتم ادبش کن  وبعدش میرفتم 

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

یهدحواب بگو بدم بهشون که هم تو راحت بشی هم من

یه دختره اینجاست گفته اکه جایی چیر کردین چه جواب دندون شکنی بدین به من بگین

من تازه ورود زدم نمیتونم تگ کنم

اسمش ارمی_66 انگلیسی 

ازش بپرس میگه بهت

وقتی گفتن خیلی ارایش کردی بگو خب ارایش به هرکسییی نمیاد باید ترکیب فیس ادم خوب باااشه

گفتن برو باشگاه بگو سه سال اگه به بدهیلکی شما شدم فورا میرم 

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

اینا چه کوفتشونه با تو؟

بیمارن