2777
2789
عنوان

خدایی چخبرهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 144 پست
اخه میدونییکی از رفیقام هربار میرفتیم بیرون با پسره دعوااااا شدید جنگ میشد همیشه زنگ میزد گریه که دع ...

یک بزرگی گفته بود، آدم ها با قاتل خودشون ازدواج می کنند، خب اون هم قاتلش را پیدا کرده بوده دیگه، خخخخخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا زوده ازدواج برات

چون هنوز یاد نگرفتی که به خواسته دیگران احترام بزاری

هنوز یاد نگرفتی بهت ربط نداره.

مگه زندگی خودت درسته صد در صد ؟

حالا همه دیر ازدواج کرده ها خوشبختن زود ازدواجها بدبخت؟

من خودم زود ازدواج نکردم که اینو میگم.

با این افکارت تو ازدواج که هیچ، تو همه مراحل زندگی مشکل دار میشی

شما تو ی راستا پیشرفت کردین اونا تو ی راستا اگ هر دو با هم باشع بهترهولی در حالت کلی هیچ کدوم ب تنها ...

بله چون فک میکردم با ازدواج درهای ترقی به روم بسته میشه

تازه بعد اینکه ازدواج کردم فهمیدم داشتن یارخوب چقدر میتونه باعث پیشرفت بشه

ولی اینکه 25 سالگی عروس می شدم خیلی توفیر داشت با اینکه 35 سالگی ازدواج کردم

شور و اشتیاق 25 سالگی کجا و 35 سالگی کجا

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

وا😐مگه شما وکیل وصی شونییکی دلش میخواد اول ازدواج کنه یکی دلش میخواد بعد شاغل شدن ازدواج کنه یکیم د ...

دقیقا من دلم‌خواست اول ازدواج کنم تو خونه ی خودم درس خوندم تو خونه خودم زبان یادگرفتم دوس نداشتم تو خونه بابام باشم مشکلیه؟الان باید به دیگران جواب پس بدم؟؟؟؟

بله چون فک میکردم با ازدواج درهای ترقی به روم بسته میشهتازه بعد اینکه ازدواج کردم فهمیدم داشتن یارخو ...

اره درسته ادم حس و حالش فرق داره

ولی خب الان شاغلین و تحصیل کرده 

خلاصه هر چی تاوان یا ب عبارتی هزینه خودش رو داره

بجاش بچه هاشون میزارنش سالمندان با ی اندام ریخته بهم اعصاب سابیده شده ولی تو ی پیر سالمی

پیر که نیستم قطعا

ولی خیلی دوست داشتم الان یه دختر یا پسر نوجوون داشتم

براشون ذوق میکردم

نه اینکه هر روز با کابوس بارداری روبرو بشم که ایا میتونم یا نمی تونم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

اخه میدونییکی از رفیقام هربار میرفتیم بیرون با پسره دعوااااا شدید جنگ میشد همیشه زنگ میزد گریه که دع ...

واقعا به کسی ربطی نداره . هر کسی راه زندگیش و خودش انتخاب میکنه

اتفاقا وقتی ما همه تو یه جامعه زندگی میکنیم این جمله ی زندگی خودشه خیلی بی معناستچون همه افراد تو جا ...

بله ما یه سری رفتار اجتماعی داریم یه سری رفتار فردی داریم ازدواج چیزیه که فقط مربوط به شخص هست و به نظرم بالای ۱۸ سال هیچ ایرادی نداره 

چرا سن ازدواج اومده پایین

ما دانشگاه میرفیتیم حدود ۲۰ ، ۳۰ درصد اینا دوستا و همکلاسی ها قبل فارغ التحصیلی ازدواج کردن بقیه بعدش

دهه شصتی ام 

تازه من توی یه گروه ۸ نفری ، نفر دوم بودم ،اونم بعد سه سال از فارغ التحصیلی ام گذشته بود

حالا من برعکس فکر میکنم ، ۲۹ سالگی ازدواج کردم موقع ازدواج فوق لیسانس داشتم شاغل رسمی بودم و دستم ب دهنم میرسید در حد خرید جهیزیه ی خودم و خرید سیسمونی و ... الان ۳۷ سالمه دوتا بچه دارم ، ولی پشیمونم ک چرا زودتر ازدواج نکردم فاصله ی سنیم با بچه هام زیاده حوصله ی بازی ندارم شور و اشتیاقم برای همسرم کمه حال تفریح و شادی آنچنانی ندارم ،

شور جووونی ندارم بطور خلاصه 

ی جوری میگی مستقل شدن انگار مثلا امپراطوری خودتو تاسیس میکنی حالا مثلا ماهی 15 20 تومن گرفتن خیلی مس ...

بارها میبینیم تاپیک هایی که زنها میگن شوهرمون درآمد داره ولی هزینه های زنانه را جزو کارهای الکی میبینند وحق نفقه گرفتن هم  یک قانون بیشتر کتبی شده تا اجرایی، ومردها خیلی کم ویا اصلا عملا پولی به زن نمیدن.

پس ۱۵ و ۲۰ تومن برای زنها کم نیست 

که چی بشه؟موفقیت که چی شدت داره؟😂عزیزم اینکه دکتری بگیری و شاغل باشی موفق باشی کیس های بهتری نسبت ب ...

من خیلیا رو میشناسم دکتری گرفتن و شاغلن خیلیم پولدارن ولی از پولشون لذت نمیبرن چون تنهان نه پدر مادر مونده واسشون نه دوست و رفیق 

اره درسته ادم حس و حالش فرق دارهولی خب الان شاغلین و تحصیل کرده خلاصه هر چی تاوان یا ب عبارتی هزینه ...

پروفایلتون 🥹🥹🥹

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸