2777
2789
عنوان

خدایی چخبرهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 144 پست

ازدواج تو سن کم با آدم مناسب و پایه اصلاااا چیز بدی نیست همسر خوب یه پایه دوستیه. من خودم ۲۰ سالگی با همسرم دوست شدم ۲۵ ازدواج کردیم گاهی میگم کاش زودتر ازدواج میکردیم الان بچه ها بزرگتر بودن باز فراغت بیشتری واسه کارهای دیگه داشتیم

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

حالا هر کسی سبک زندگی و اعتقادات خودشو داره اونا اونجوری حال میکنن شما هم هر طوری به مزاجت خوشه زندگی کن

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راجب زندگی بقیه بذار خوده بقیه تصمیم بگیرن تو زندگی خودتو داری

اخه میدونی

یکی از رفیقام هربار میرفتیم بیرون با پسره دعوااااا شدید جنگ میشد همیشه زنگ میزد گریه که دعوامون شده

الان نامزد کردن

وقتی از انتخابت به عنوان پارتنر ناراضی هستی

چرا تبدیل به شوهرش میکنی

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

خب که چی 

خب ازدواج کرد و بچه آورد که چی بشه 

خب زبان یادگرفت و لیسانس گرفت که چی بشه 

خب گشت و گذار و کیف مجردی که چی بشه 

هیچکدوم خبری نیس 

اونیو انتخاب کن که راضی تری 

هیچکدوم از اونیکی جلوتر یا عقب تر نیس

لابود خودشون دوست داشتن برا منم عجیبه حداقل اگه سنتی ازدواج نمیکردن جا تعجب نبود 

طرفای ما ۱۴ ساله ها هم ازدواج کردن ... اون عجیبتره

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

احمقن دیگه 20 سالگی خیلی زوده😐بعد بچه دار شدن؟؟؟ دیگه ای مرحله خیلی خیلی بده

بچشون چند سالشههه تازه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
درسته ازدواج شیرینه ولی تو زمان و مکان مناسبشخدایی خیلی زوده لاقل لیسانس بگیرینلاقل ی زبان یاد بگیری ...

چه ربطی داره 

من یه دوست دارم سال اول لیسانسموم باردار شد 

بچش سه سالشه معدلش ۱۹ و بدون ازمون میتونه بره ارشد 

انگیلیسی و عربی و هم باهم شروع کرد

همه چی بستگی به پشتکار و تصمیم هر ادمی داره

ولی منی که حتی دوس پسرم ندارم اصلا اینکارارو نکردم 

دوره لیسانس برای اون خیلی پربار تر بود 

چه موفقیتی کسب کنن؟با شوهر و بچه هم بعدا میتونن شاغل شن

اینکه با استقلال مالی ازدواج کنی 

خیلییی تاثیر داره خیلی

سن ازدواج برا همه ثابت نیست.. مهم انتخاب درسته.‌ تو هر سنی

اینجا ی محیط بازه.. هر نظری دارم رو میگم نه اونی که دوست داری بشنوی پس عصبی نشو.. من که نمی شناسمت.. با هاتم مشکل ندارم.. 

منم بعد ده سال رابطه با پارتنرم و خرید خونه و ماشین تازه نامزد کردم اما هرکی بر اساس اهداف و شرایطش ...

برا چی مینالن پس😐

درسته ازدواج شیرینه ولی تو زمان و مکان مناسبشخدایی خیلی زوده لاقل لیسانس بگیرینلاقل ی زبان یاد بگیری ...

حرفت حق تا ابد...من خودم دوست دارم از مجردیم لذت ببرم و سیر شم بعد ازدواج کنم