2777
2789
عنوان

خدایی چخبرهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 144 پست

چه ربطی داره ازدواج به موفقیت ؟ نمیشه ادم ازدواج کنه در طول زندگی مشترک درس بخونه ،پیشرفت کنه ،حتی کنارش گردش و تفریح و اینا رو هم داشته باشه ؟ چرا فکر میکنی ازدواج ادم روومحدود میکنه ؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جمله روشنفکرانه هرکی زندگی خودشه از کجا اومده؟؟؟خب اوکی اصن ۱۵ سالگی ازدواج کننفقط دغدغه هاشون ر ...

اتفاقا وقتی ما همه تو یه جامعه زندگی میکنیم این جمله ی زندگی خودشه خیلی بی معناست

چون همه افراد تو جامعه روی هم تاثیر میذازن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اخه میدونییکی از رفیقام هربار میرفتیم بیرون با پسره دعوااااا شدید جنگ میشد همیشه زنگ میزد گریه که دع ...

به آدما کلی حرف های گوهر بار بزن و راهنمایی شون کن تا وقتی واسه شنیدن این حرفها پول ندن به گفته های درست اهمیت نمیدن دیدی طرف میره پیش مشاور همون حرفایی رو میزنن بهش که قبلا گفتن بعد فاز متفکری ور میداره ؟ عین همون نگاه کن و رد شو 

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

خب خیلیا این تفکرات و ندارن عزیزمبعضیا واسه فرار از خونه پدر ازدواج میکننبعضیا کمبود محبتبعضیا عشق چ ...

اتفاقا موقعیت هیچ کدوم از پسرا خوب نیس

اگه خوب بود عروس میرفت با مادر شوهر تو یه خونه؟

رفیقم باباش رئیس بانکه شوهرش خدمات بیمارستان😐

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اخه میدونییکی از رفیقام هربار میرفتیم بیرون با پسره دعوااااا شدید جنگ میشد همیشه زنگ میزد گریه که دع ...

این حرف کاملاااا درستیه کسی که تو دوران خوش خوشان دوستی از پس یه رابطه بر نیاد بعد ازدواجم چیز جالبی در نمیاد که هیچ اخلاقای بدشم هزار برابر میشه

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
وا😐مگه شما وکیل وصی شونییکی دلش میخواد اول ازدواج کنه یکی دلش میخواد بعد شاغل شدن ازدواج کنه یکیم د ...

عزیزم ازدواج بچه بازی نیست 

بحث یه عمر زندگیه

تصمیم جوگیرانه ادمو بدبخت مییکنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
چه ربطی داره ازدواج به موفقیت ؟ نمیشه ادم ازدواج کنه در طول زندگی مشترک درس بخونه ،پیشرفت کنه ،حتی ک ...

چرا متوجه نمیشید چی میگه؟ اون داره دسته ای رو میگه که فقط ازدواج تو سن پایین و انتخاب کردن و هیچ کار مثبتی هم نکردن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ازدواج تو سن کم با آدم مناسب و پایه اصلاااا چیز بدی نیست همسر خوب یه پایه دوستیه. من خودم ۲۰ سالگی ب ...

مناسبشون نیس:)

همشون از خانواده همسر سرتر هستن

منم بعد ده سال رابطه با پارتنرم و خرید خونه و ماشین تازه نامزد کردم اما هرکی بر اساس اهداف و شرایطش ...

مبارکت باشه پایدار باشید عزیزم

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

هرکسی یه هدفی داره دیگه شاید اونا میخواستن اول ازدواج کنن و بعد به بقیه اهدافشون برسن 

خیلیا هستن ک بعد ازدواج موفقیت های زیادی کسب کردن

بهتره ک درمورد زندگی بقیه نظر ندی عزیزم