یکی از دخترا بچش ۳ـ۴ سالسیکی چهارساله نامزد کردنیکی عقد یکی عروسینمیدونم برام عجیب میاد
کجاش عجیبه عزیزم .خیلیا زود ازدواج کردنو افتخار میدونن .فک میکنن چون زود گرفتنشون خیلی خاصن و برتری داشتن نسبت ب اونیکی دیرتر ازدواج میکنه
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چطوره ک ازدواج مشکل داره تو سن پایین ولی رابطه داشتن و ... مشکل نداره برا بعضیا رابطه است رابطه است چ فرقی داره این برام سواله خواستگار بیاد میگن سنمون کمه امادگی نداریم میخوایم درس بخونیم و ... از یک طرف دوست پسر دارن برا دوست پسر سنشون کم نیس برا ازدواج کمه و اینکه زود ازدواج کنی بهتر از رابطه های نامشروعه
ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی