2777
2789
عنوان

خدایی چخبرهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 144 پست
چرا متوجه نمیشید چی میگه؟ اون داره دسته ای رو میگه که فقط ازدواج تو سن پایین و انتخاب کردن و هیچ کار ...

شما متوجه نشدی من چی گفتم ،من گفتم شاید دوست دارن ازدواج کنن و در طول زندگی مشترک کارهای دیگه شون رو هم انجام بدن یا بقول شما درستاورد سازی کنن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
یکی از دخترا بچش ۳ـ۴ سالسیکی چهارساله نامزد کردنیکی عقد یکی عروسینمیدونم برام عجیب میاد

کجاش عجیبه عزیزم .خیلیا زود ازدواج کردنو افتخار میدونن .فک میکنن چون زود گرفتنشون خیلی خاصن و برتری داشتن نسبت ب اونیکی دیرتر ازدواج میکنه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب که چی خب ازدواج کرد و بچه آورد که چی بشه خب زبان یادگرفت و لیسانس گرفت که چی بشه خب گشت و گذار و ...

که چی بشه؟

موفقیت که چی شدت داره؟😂

عزیزم اینکه دکتری بگیری و شاغل باشی موفق باشی کیس های بهتری نسبت به زمانی که چشم و گوشت وا نشده و حتی لیسانسم نداری هس

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
همین که ازدواج نکردی یعنی آدم عاقلی هستی و تا همین الان تو زندگی سه بر صفر از بقیه جلو هستی ، خوش به ...

ولی نظرات رو خوندی؟

مطمئن شدم مردم درست بشو نیستن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
حرفت حق تا ابد...من خودم دوست دارم از مجردیم لذت ببرم و سیر شم بعد ازدواج کنم

تو فقط نظراتو بخون هنگم بخدا

میگن موفق شه که چی😐با سر برم تو دیوار

چطوره ک ازدواج مشکل داره تو سن پایین ولی رابطه داشتن و ... مشکل نداره برا بعضیا رابطه است رابطه است چ فرقی داره این برام سواله خواستگار بیاد میگن سنمون کمه امادگی نداریم میخوایم درس بخونیم و ... از یک طرف دوست پسر دارن برا دوست پسر سنشون کم نیس برا ازدواج کمه و اینکه زود ازدواج کنی بهتر از رابطه های نامشروعه

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

چه ربطی داره ازدواج به موفقیت ؟ نمیشه ادم ازدواج کنه در طول زندگی مشترک درس بخونه ،پیشرفت کنه ،حتی ک ...

۲۰ سالگی میتونی با رفیقت بری مسافرت مجردی عشق کنی

ولی ازدواج کردی حتی همسرتم پایه باشع

یه سری کارا و محدودیت ها اجازه ازادی نمیده

اتفاقا وقتی ما همه تو یه جامعه زندگی میکنیم این جمله ی زندگی خودشه خیلی بی معناستچون همه افراد تو جا ...

میبینییی تا مغز استخون سوختم😂

برا ازدواج شناخت لازمهبدونی کیه چیه سبک زندگیشون رفتار برخورد...تا اینارو بدونی یه سال زمان میبره

بعد اینکه سن هم بالاتر رفت نمیگم پیدا نمیشه ولی سخت پیدا میشه خاستگار خوب. و ممکنه هیچ وقت مثه خاستگارای قبلی نباشن

چرا متوجه نمیشید چی میگه؟ اون داره دسته ای رو میگه که فقط ازدواج تو سن پایین و انتخاب کردن و هیچ کار ...

لایککککککککک

وقتی توانایی موفق شدن دارن

رفتن بشور بساب کردن

هرکسی یه هدفی داره دیگه شاید اونا میخواستن اول ازدواج کنن و بعد به بقیه اهدافشون برسن خیلیا هستن ک ب ...

هیچ کس نفهمید من چی میگم😂🤌🏻