گویلر_اولدوزی مدیر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 11182 عنوان خدایی چخبرهههههههه | مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 144 پست من ۲۰ سالمهمیشع گفت ۸۰ درصد رفیقام همکلاسیاهم دانشگاهیا ازدواج کردنخب دستاورد موفقیت خودتون تو زندگی چیه؟به کجا رسیدین که ازدواج میکنینمگه ازدواج مرحله اخر نبودمگه لذت مجردی گشت و گذارپیشرفت و شاغل شدن بعدش ازدواج نبود؟همشون متاهل شدن بچه م دارن😐 کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون 1404/05/29 | 10:37 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baloot_choobi عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 89 البته هرکس صلاح کار خودشو بهتر میدونه اما بیشترکسایی که دیدم زود ازدواج کردن توهمین سایت پشیمونن
mmaryammmmmm عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 12257 حالا من برعکس فکر میکنم ، ۲۹ سالگی ازدواج کردم موقع ازدواج فوق لیسانس داشتم شاغل رسمی بودم و دستم ب ... شما نقطه های قوتت را نمیبینی،تو سن کمتر آیا عقلتون ، تحصیلاتتون ، مقدار جهیزیه تون ، شعل تون ،همین اندازه بوددر اصل نه، همه اینها به واسطه صبر وتلاش شما براتون پیش اومده، پس خوشحال باشید وقدر زحمات خودتون را بدونید.
leviii عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 971 بارها میبینیم تاپیک هایی که زنها میگن شوهرمون درآمد داره ولی هزینه های زنانه را جزو کارهای الکی میبی ... عزیزم شوهرت بد باشه اون پول خودتم ازت میگیرهخیلی خانم شاغل دیدم ک کارت حقوقشون دست شوهرشونه اگ دلش بخواد یکم ب همسرش میده پس صرف حقوق داشتن ب معنی خوشبخت بودن نیس
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13261 😂خیلی گوگولیهههههاگ دوسش دارین بردارین 🙂 آرهههه لپااش 🥹🥹🥹ممنون عزیزمممم بااجازتون😍😍😍😍 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13261 😍😘😘😘 بااجازتون دانلودش کردم 😍😍😍 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 11182 البته هرکس صلاح کار خودشو بهتر میدونه اما بیشترکسایی که دیدم زود ازدواج کردن توهمین سایت پشیمونن الان تو این تاپیک همشون دارن جر میدن که خوشحالیم😂🤌🏻 کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 11182 تاپیکو قفل میکنممطمئن شدم ایرانمون درست نمیشهنمیفهمن واقعا نمیفهمن سن کم تو ازدواج حلوا حلوا نمیکننچشم و گوش بچه وا نشده شوهر میدنمسئولیت میدنامان از عدم درک کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون