2777
2789
عنوان

خدایی چخبرهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 144 پست
این دید کوتاه شماست که میگید ازدواج جز مسئولیت چیزی نداره. در ضمن؛ دیگران وظیفه ای ندارند سن ازدواج ...

تو دعوا داری عزیزم؟

سن کم ازدواج کردی؟

خلاصه نمیدونم مشکلت چیه

ولی مخالفم با همه حرفاتون

بااحترام

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
من نگفتم اونا رفتن من موندم حسادت نمیکنم چون طرز فکرم اینطور نیسبنظرم اول مستقل بودن خوبه بعد ازدواج

ی جوری میگی مستقل شدن انگار مثلا امپراطوری خودتو تاسیس میکنی 

حالا مثلا ماهی 15 20 تومن گرفتن خیلی مستقل شدنههه ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دعوا داری عزیزم؟سن کم ازدواج کردی؟خلاصه نمیدونم مشکلت چیهولی مخالفم با همه حرفاتونبااحترام

خیر من ۲۳ سالمه و مجردم

برام مهم نیست که مخالف باشید. 

چون مخالفت شما که حرف بی منطق می زنید و سرتون توی زندگی مردمه، باعث خوشحالیه. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

راستش 20 سال قبل که همسن شما بودم برا منم خیلی عجیب بود

با همون فرمون هم پیش رفتم

به خودم اومدم دیدم دوتا مدرک فوق دارم یه دکتری

دوتا هم زبان بلدم

شغل دارم

درآمد دارم

و 40 سالمه همونایی که 20 بودن ازدواج میکردن میگفتم چقدر بی برنامه ان چقدر عقب مونده ان

الان بچه هاشون 20-17 سالشونه و دارن با دیدن ثمره زندگیشون کیف میکنن

و من دلم با حیوون خونگیم و مدراک تحصیلی و زبان و ... خوشه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

کسی ک از سبک زندگی دیگران ایراد میگیره قطعا از زندگی خودش راضی نیس یا استرس گرفتع ک عقب افتاده

باتو،میچسبه‌همچی‌یجور‌دیگ🤌قربونت برم من الهی خیلی دوسِت دارم عشقم 

من سی دو سالمه عقدم ای کاش ای کاش ده سال جلوتر بایکی از خواستگارم ازدواج میکردم توخونه پدر خیلی اذیت شدم البت پدر ومادرم خیلی خوبن و بی ازارن اما من پدرم دراومد تو خونه پدری ب دلایل دیگ

راستش 20 سال قبل که همسن شما بودم برا منم خیلی عجیب بودبا همون فرمون هم پیش رفتمبه خودم اومدم دیدم د ...

شما تو ی راستا پیشرفت کردین اونا تو ی راستا 

اگ هر دو با هم باشع بهتره

ولی در حالت کلی هیچ کدوم ب تنهایی بد نیس

چه ربطی داره من خودم ۲۱ سالمه سال کنکور ازدواج کردم رتبه خیلی خوب اوردم تو رشته دلخواهم دارم درس میخونم دو ترمم مونده معدلم از دوسوم کلاس بالاتره بچمم یه سالشه

عشق و حال و گشت و گذار با دوستامم سرجاشه

والا این پیشرفتی که من تو متاهلی تا اینجاش داشتم بیشتر مجردا نداشتن و مطمئنم اینده درخشانی در انتظارمه...

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
راستش 20 سال قبل که همسن شما بودم برا منم خیلی عجیب بودبا همون فرمون هم پیش رفتمبه خودم اومدم دیدم د ...

بجاش بچه هاشون میزارنش سالمندان با ی اندام ریخته بهم اعصاب سابیده شده ولی تو ی پیر سالمی