2777
2789
عنوان

خدایی چخبرهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 144 پست
میگم که من دیدم کسی که ۱۴ سالگی ازدواج کرده و جدا شده. و همینطور کسی که ۱۴ سالگی ازدواج کرده و خوبه ...

خلاصه که ازدواج جز مسئولیت چیزی ندارع

تا اخر عمر فرصت هست اززدواجو تججربه کنه

نظر من اینه که اول پیشرفت کن عشق کن بعد ازدواج

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم که من دیدم کسی که ۱۴ سالگی ازدواج کرده و جدا شده. و همینطور کسی که ۱۴ سالگی ازدواج کرده و خوبه ...

تو ازدواج سن پایین آدم خوب و بد رو تشخیص نمیده و تو ازدواج سن بالا آدم از ذوق میافته بازم بستگی به آدمش داره

اره موافقم نمیگم همسر خوب نیسولی من به پدر اعتماپ بیشتری دارمنمیدونم چراخون اون تو رگاته پشتتو خالی ...

حق داری چون هنوز دختر خونه ای گفتم ۳۹ سالمه حال و هواتو درک میکنم من اینقدر عاشق بابامم که کابوس همسرم اوایل ازدواج این بود من به بابام بیشتر تکیه کنم تا همسرم😁 ولی الان با همه عشق و اتکایی که به پدرم دارم ولی بعضی تصمیماتم رو از پدرم مخفی میکنم چون بگم روی همون حس پدرانه ای که داره میگه خطر داره بابا یا کمکنه دلسردت کنه ولی به همسرم میگم میگه برو جلو همه جوره هواتو دارم. 

میگم که بستگی به انتخابت تو ازدواج داره الهی بهترین ها رو خدا سر راهت قرار بده دید و نظر ادما به انتخاباشون بستگی داره . 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

اتفاقا تو اون سنی چشمو هم چشمی زیاده یکی عقد کنه بقیه دوستا حسودی میکنن تو همین سایتم خیلیا تاپیک میزنن چرا دوستام رفتن من موندم ،بنظر من ازدواج اصولی یه دستاورده الان بین جوونا چون ازدواج خیلی کم شده پسرا بگیر نیستن

تو ازدواج سن پایین آدم خوب و بد رو تشخیص نمیده و تو ازدواج سن بالا آدم از ذوق میافته بازم بستگی به آ ...

دقیقااااا

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اینی که شما میگیزندگی خصوصی نیسعمومیهسن ازدواج اومده پایینیه دختریم میخواد مستقل شع خانواده هایی هست ...

این دید کوتاه شماست که میگید ازدواج جز مسئولیت چیزی نداره. 

در ضمن؛ دیگران وظیفه ای ندارند سن ازدواج شون رو مطابق با افکار خانواده ما و شما انتخاب کنند. 

شما فرض کنید در خانواده ای به ازدواج مثلا بالای ۲۰ سال هم دید بد دارن؛ همه جامعه مامورن زودتر از ۲۰ ازدواج کنند که تفکر اون خانواده خراب نشه؟ 

خیر. ما مسئول تفکرات پوچ نیستیم. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
حق داری چون هنوز دختر خونه ای گفتم ۳۹ سالمه حال و هواتو درک میکنم من اینقدر عاشق بابامم که کابوس همس ...

ممنونم عزیزم همچین 

یکی از دخترا بچش ۳ـ۴ سالسیکی چهارساله نامزد کردنیکی عقد یکی عروسینمیدونم برام عجیب میاد

خب چه اشکالی داره آدم با شوهرش و بچش پیشرفت کنه؟! 

مگه وقتی ازدواج کردی و بچه دار شدی دیگه نمیتونی درس بخونی و پیشرفت کنی؟! 😐 

چقد عجیب صحبت می‌کنید 

همه الویت آخرشون ازدواج نیست همه قرار نیست مثل هم زندگی کنن هیچ بایدی هم وجود نداره شمام هرجور میخوای زندگی کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من میگم شوهر هیچ اصلااون بکنارجامعه دید خوبی نداره به خانمی که متاهله هر روز اینور اونور باشه

منم جامعه رو گفتم خوشگلم اینقدرا که شما فکر میکنی دید بدی نداره 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
اتفاقا تو اون سنی چشمو هم چشمی زیاده یکی عقد کنه بقیه دوستا حسودی میکنن تو همین سایتم خیلیا تاپیک می ...

من نگفتم اونا رفتن من موندم حسادت نمیکنم چون طرز فکرم اینطور نیس

بنظرم اول مستقل بودن خوبه بعد ازدواج

خلاصه که ازدواج جز مسئولیت چیزی ندارعتا اخر عمر فرصت هست اززدواجو تججربه کنهنظر من اینه که اول پیشرف ...

انشاالله همه خوشبخت بشن و عاقبت بخیر ماهم جزء اونا.

ولی زندگی به من یاد داد روز به روز که میره جلو سخت تر میشه از هر لحاظ باید از لحظه به لحظه ش لذت برد همین.