یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره موافقم نمیگم همسر خوب نیسولی من به پدر اعتماپ بیشتری دارمنمیدونم چراخون اون تو رگاته پشتتو خالی ...
حق داری چون هنوز دختر خونه ای گفتم ۳۹ سالمه حال و هواتو درک میکنم من اینقدر عاشق بابامم که کابوس همسرم اوایل ازدواج این بود من به بابام بیشتر تکیه کنم تا همسرم😁 ولی الان با همه عشق و اتکایی که به پدرم دارم ولی بعضی تصمیماتم رو از پدرم مخفی میکنم چون بگم روی همون حس پدرانه ای که داره میگه خطر داره بابا یا کمکنه دلسردت کنه ولی به همسرم میگم میگه برو جلو همه جوره هواتو دارم.
میگم که بستگی به انتخابت تو ازدواج داره الهی بهترین ها رو خدا سر راهت قرار بده دید و نظر ادما به انتخاباشون بستگی داره .
اتفاقا تو اون سنی چشمو هم چشمی زیاده یکی عقد کنه بقیه دوستا حسودی میکنن تو همین سایتم خیلیا تاپیک میزنن چرا دوستام رفتن من موندم ،بنظر من ازدواج اصولی یه دستاورده الان بین جوونا چون ازدواج خیلی کم شده پسرا بگیر نیستن