2777
2789
عنوان

دیشب 2 ملیون و 700 بی زبون رو خرج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 67 پست
اره بخدا میدونم پول یه وعده غذاست فقط.ولی چون از کارت خودم و جیب خودم دادم اتیشم زده😅و کاش استفاده ...

لایه بردار به کم ریسکی ولی بقیشون لازم استفاده کنی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
به پوستت برس کلی کیف کن باور کن بچه ارومی داشتم حتما می‌گرفتم ولی امان از کنجکاویش وخرابکاریش هیچی ن ...

دختر من مگه نمیکنه؟.یه کرم ابرسان عااالی داشتم عاااالی

به هفته نرسیده دیدم رفته از کیفم برداشته اونم کیفی که بالای یه کمد بوده کشیده کیفو پایین تماااااامش ببین یه قطره نذاشت بمونه همشو قشششششنگ زده به خودش و عروسکاش.

من کجا بودم؟

خیر سرم حموم😐

توی ۲۰ دقیقه این حجم از خرابکاری رو کرد😅

از رسیدگی که اره الان سرمشو زدم بوی هیچی هم نمیده لااقل لذت ببرم😅

سرم رو شب باید زد یا روز؟

چقدر بعدش با شوینده باید شست؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا شاید صدبار شده خریدم هفته بعد دیگه نزدم رفته بعد از یکسال تو زباله.حتی به کسی هم ندادم لااقل او ...

اخ دقیقا

منم دوتا سرم ویتامین سی گرفتم همزمان

یکیش نوعه نو موند رو میز حالا باید بندازم دور

لایه بردار به کم ریسکی ولی بقیشون لازم استفاده کنی

لایه بردارو هفته ای ۲ بار گفته با شرایط خاص بزن

توی تاریکی بعدش نور نبینی روز بعد که شستم بایدضد افتاب بزنم 

بدتر نشم صلوات😅

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

باورت میشه بارها گرفتم هربار یذره زدم ریختم دورانگار حوصلم نمیکشه!

اگه بازش نکردی و استفاده نمیکنی

نمیتونی بری پسش بدی جاش چند تا عطر برداری و برا خودت یا هدیه

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

هر وقت خواستی استفاده نکنید یاد دولت بیفت تا قطره آخر استفاده کن من فکر کردم شوهرم رفته رو مخت اون ب ...

بخدا اون بیچاره هیچی نمیگه😅هیچوقتم نگفته کلا کاری نداره به این کارا میدونه من لوازم ارایش نمیگیرم از اینکه روتین بگیرم خوشحالم هست.

ولی حرصم میاد

اخ دقیقامنم دوتا سرم ویتامین سی گرفتم همزمانیکیش نوعه نو موند رو میز حالا باید بندازم دور

چه مارکی گرفتی؟ راضی بودی؟

من هنوز جنازه قبلی رو دارم😅

اگه بازش نکردی و استفاده نمیکنینمیتونی بری پسش بدی جاش چند تا عطر برداری و برا خودت یا هدیه

نه دیگه دارو رو پس نمیگیرن که خصوصا محصول پوستی...

امیدوارم جواب بده انگیزه بگیرم ادامه بدم

دختر من مگه نمیکنه؟.یه کرم ابرسان عااالی داشتم عاااالیبه هفته نرسیده دیدم رفته از کیفم برداشته اونم ...

وایییییی امان از بچه ها این دوره هیچی نمیتونی بیاری دیروز ادکلن بالاس آورد خالی کرد تو خونه موقع نهار هی یعنی فقط بوش گیج شدیم

زمان ما جرات نداشتیم از این کارها بکنیم همش سرگرم بازی بودیم  

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چه مارکی گرفتی؟ راضی بودی؟من هنوز جنازه قبلی رو دارم😅

برایت مکس گرفتم و پریم

برایت مکس و دکترم داد ک خیلی خیلی راضیم

پریمم ک بنده خدارو نشد استفاده کنم ولی خیلی غلیظ تر و سنگین تر از اونه بنظرم جالب نیومد

وایییییی امان از بچه ها این دوره هیچی نمیتونی بیاری دیروز ادکلن بالاس آورد خالی کرد تو خونه موقع نها ...

😁😁😁

من خودمم شر بودم یه کرم سفید کننده از اونا که مث رژ بود باید فشار میدادی از تهش بعد میومد بیرون مامانا داشتن یه دونه رو برداشتم با دوستام همو گریم کردیم مامانم مات و مبهوت...😐

اینو تو برداشتی؟

گفتم اره.

گفت چرا فقط بگو چراااااااااا

گفتم بوش خوب بود😐

بنده خدا نفهمید دعوا کنه نکنه نصیحت کنه...گذاشت رفت بقیشم داد خودم تا چندسال یادگاری پیشم بود😅😅😅

برایت مکس گرفتم و پریمبرایت مکس و دکترم داد ک خیلی خیلی راضیمپریمم ک بنده خدارو نشد استفاده کنم ولی ...

تعریف مارک برایتو شنیدم.

برای روشن شدن پوسته دیگه درسته اشتباه نمیکنم؟

به نظرت لایه بردار هم میتونه روشن کننده باشه؟

😁😁😁من خودمم شر بودم یه کرم سفید کننده از اونا که مث رژ بود باید فشار میدادی از تهش بعد میومد بیرو ...

😂😂اسم شون شرلی بود یادم خانم ها میزدن  دخترتون خدا حفظ کنه ❤️❤️🌹🌹

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم