سلوی70سابق مدیر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17069 عنوان دیشب 2 ملیون و 700 بی زبون رو خرج کردم | مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 67 پست دارم حرص میخورم!چرا خریدم؟نکنه جواب نده!نکنه استفاده نکنم!حیف پول بخدا...جوگیری چیز بدیه.رفتم سرم و لایه بردار و ضد افتاب با شوینده گرفتم.چقدر هم که من حوصله دارم اینارو بزنم🤧 خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر 1404/05/29 | 06:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17069 سرم رو بعداز شوینده بزندابل کلینزینگ بهترین روشهاول شوینده با اب بعد با تونرو پد تمیز کنسرم بزناگه ... وای یعنی باید شب میزدم؟.چرا اینجوری شد دکتر هیچی نگفت دربارش منم مث خنگا نپرسیدم.این سرم رو بذارم شب ؟بعد از شوینده درسته؟بعد که سرم زدم روز بعدش بشورمش باشوینده خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 2694 تعریف مارک برایتو شنیدم.برای روشن شدن پوسته دیگه درسته اشتباه نمیکنم؟به نظرت لایه بردار هم میتونه رو ... اره دیگ روشن میکنه لایه بردارمولی برو دکتر بده
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17069 استارتر چه برندی خریدی؟ اگه نگن تبلیغه😐برای منافذ پوستم سرم مارگریتبرای لایه برداری ام کیوضد افتابش دوتینی فیوژن واترشوینده هم اویدرمدکتر تجویز کرد براساس جنس و نوع پوستم خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 39820 وای یعنی باید شب میزدم؟.چرا اینجوری شد دکتر هیچی نگفت دربارش منم مث خنگا نپرسیدم.این سرم رو بذارم شب ... نه عزیزم هروقت روز میشه شب هم میشهمعمولا دوبار در روز هس ولی لایه بردار ضدلک رتینول ترتینویین همه شبندتو نور کم و با فاصله همون هفته ای دوبار خوبهفرداش هم ضد آفتاب مشتی بزن
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17069 اره دیگ روشن میکنه لایه بردارمولی برو دکتر بده دکتر داده😁یه طرف صورتم لکه های قهوه ای زده بعد از بارداری موندن میره یعنی ؟ خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17069 نه عزیزم هروقت روز میشه شب هم میشهمعمولا دوبار در روز هس ولی لایه بردار ضدلک رتینول ترتینویین همه شب ... دستت درد نکنه عزیزم.الان من صبح که بیدار شدم زدم چقدر بمونه برم بشورمش؟ خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 39820 اگه نگن تبلیغه😐برای منافذ پوستم سرم مارگریتبرای لایه برداری ام کیوضد افتابش دوتینی فیوژن واترشوینده ... مبارک باشه🥰 عزیزم🥰 مستمر استفاده کن سریه هفته قول میدم متوجه تغییر بشی
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 2694 دکتر داده😁یه طرف صورتم لکه های قهوه ای زده بعد از بارداری موندن میره یعنی ؟ ببین بنظرم ک برهمن خیلی لک جوش داشتم ک قهوه دی شده بوددکتر پیلینگ کرد واسم دو بار در سالواقعا۸۰درصدش رفت
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17069 😂😂اسم شون شرلی بود یادم خانم ها میزدن دخترتون خدا حفظ کنه ❤️❤️🌹🌹 اخ افرین اره همینه😃خدا کوچولوهای شمارو هم سالم و سلامت نگهداره براتون عزیزم خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
فرشته___ عضویت: 1404/02/24 تعداد پست: 57 اره بخدا میدونم پول یه وعده غذاست فقط.ولی چون از کارت خودم و جیب خودم دادم اتیشم زده😅و کاش استفاده ... کی گفته پول ی وعده غداس الان جوجه کباب ۳۰۰تمنه پول ۱۰پرسه
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17069 مبارک باشه🥰 عزیزم🥰 مستمر استفاده کن سریه هفته قول میدم متوجه تغییر بشی مرسی گلم توکل به خدا اینبار دیگه دلم برای خودم سوخت🥲به امید نتیجه🫰🏻 خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 39820 دستت درد نکنه عزیزم.الان من صبح که بیدار شدم زدم چقدر بمونه برم بشورمش؟ سرم؟ بزن بعداز شوینده و بذار بمونهروشم ابرسان و مرطوبکننده بزن تا قفل شهتا شبدوباره تمیز کن و دوباره سرم بزنو ابزسان و مرطوبکننده صبح دوباره بشور وووو
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17069 ببین بنظرم ک برهمن خیلی لک جوش داشتم ک قهوه دی شده بوددکتر پیلینگ کرد واسم دو بار در سالواقعا۸۰درصدش ... خدا کنه بره که من نبینم اینارو لااقلپیشونی گونه زیر چونه اون خرابه خراب خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
65تیر عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 9200 ۴تومن دادم کت شلواری که میدونم هیچوقت نمیپوشم یعنی جایی ندارم که بپوشم
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17069 کی گفته پول ی وعده غداس الان جوجه کباب ۳۰۰تمنه پول ۱۰پرسه برای یه نفر گلم؟؟؟ خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر