2777
2789
عنوان

دیشب 2 ملیون و 700 بی زبون رو خرج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من مگه نمیکنه؟.یه کرم ابرسان عااالی داشتم عاااالیبه هفته نرسیده دیدم رفته از کیفم برداشته اونم ...

سرمش سرم چیه میشه اسماشونو بگی 

یه چیزی لایه بردار رو نباید هر روز استفاده کنی اگه پوستت نازک و خشکه ترجیحا دو بار در هفته به اندازه نخود اونم شبا بزن به صورتت صبحشم حتما ضد آفتاب و مرطوب کننده بزن

با شوینده ترجیحا صبحا صورتتو بشور

سعی کن تو یه روز سه بارم مرطوب کننده بزنی

سرم ولایه بردار چه مارکی گرفتی؟

اگه نگن تبلیغه😐

برای منافذ پوستم سرم مارگریت

برای لایه برداری ام کیو

ضد افتابش دوتینی فیوژن واتر

شوینده هم اویدرم

دکتر تجویز کرد براساس جنس و نوع پوستم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

سرمش سرم چیه میشه اسماشونو بگی یه چیزی لایه بردار رو نباید هر روز استفاده کنی اگه پوستت نازک و خشکه ...

عزیزم پست بعد نوشت اسماشونو.

بله لایه بردار برای هفته ای دوباره.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

سرمش سرم چیه میشه اسماشونو بگی یه چیزی لایه بردار رو نباید هر روز استفاده کنی اگه پوستت نازک و خشکه ...

سرم نیاسینامیده بخاطر منافذ باز داد و کرم لایه بردارش رو بخاطر لکه های حاملگی.

ولی خب روش نوشته انواع لک و جای جوش و اینا من ندارم فقط خال حاملگی مونده

سرم نیاسینامیده بخاطر منافذ باز داد و کرم لایه بردارش رو بخاطر لکه های حاملگی.ولی خب روش نوشته انواع ...

آهان 

مامان منم پوستش خشکه اما منافذ داره

سرم ذغال سیاه گارنیر رو به بار صبح یه بار شب استفاده می‌کنه بعدشم حتما مرطوب کننده و آبرسان می‌کنه فقط پروسه بسته شدن منافذ باز یه ذره زمان بره اگه زود نتیجه ندیدی تا امید نشو

مامان من اول سرم نیاسینامید بیتروی میزد بعدم گارنیر الان از منافذش یه ذره مونده پوستش خیلی خوب شده

کرم لایه بردار هم بزن به هر حال خال داری دیگه 

اگه بتونی یدونه ترمیم کننده هم بخری استفاده کنی عالی میشه

خاله منم لک داشت فقط لایه بردار میزد من بهش گفتم ترمیم کننده درمالیفت مدل سیکالیفت بخر خوبه

اونم خریده راضیه 

وقتی لایه بردار سلولهای پوستی رو می‌ریزه ترمیم کننده اونا رو بازسازی می‌کنه زودتر نتیجه معلوم میشه تازه ترمیم کننده ها کلاژن سازم هستن خوبه که استفاده کنیم