سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17061 عنوان دیشب 2 ملیون و 700 بی زبون رو خرج کردم 1027 بازدید | 67 پست دارم حرص میخورم!چرا خریدم؟نکنه جواب نده!نکنه استفاده نکنم!حیف پول بخدا...جوگیری چیز بدیه.رفتم سرم و لایه بردار و ضد افتاب با شوینده گرفتم.چقدر هم که من حوصله دارم اینارو بزنم🤧 خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر 1404/05/29 | 06:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 29929 خب استفاده کن دیگه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 2757 والا دوتومن سه تومن دیگه پول نیس تو این زمونه.حرص نخور ولش کن۲تومن پول میوه ی یه هفته م نیس
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17061 من دیشب دو میلیون و هفتصد دادم به سوخاری نوش جونت باز خوردی تموم شده از همه جات نمیشوزه که پول الکی دادی رفته خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17061 خب استفاده کن دیگه باورت میشه بارها گرفتم هربار یذره زدم ریختم دورانگار حوصلم نمیکشه! خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17061 ۲و۷۰۰ ک پولی نیست بیخیال غصه پولو نخور خودمم میدونما پول یه وعده شامه فقطولی حسابگر شدم تازگیاخصوصا چون از کارت خودم دادم بیشتر سوختم😅 خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
گل22نرگس عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 8131 اگر حالت خوب شده با خریدت فدای سرت چرا کوفت میکنی به خودت تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17061 والا دوتومن سه تومن دیگه پول نیس تو این زمونه.حرص نخور ولش کن۲تومن پول میوه ی یه هفته م نیس اره بخدا میدونم پول یه وعده غذاست فقط.ولی چون از کارت خودم و جیب خودم دادم اتیشم زده😅و کاش استفاده میکردم این کرم چیه که نمیذاره تا اخر یه روتینو بریمجلو آخه خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 2757 اره بخدا میدونم پول یه وعده غذاست فقط.ولی چون از کارت خودم و جیب خودم دادم اتیشم زده😅و کاش استفاده ... مرض داریم ما
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17061 اگر حالت خوب شده با خریدت فدای سرت چرا کوفت میکنی به خودت اون که اره ذوووق کردم به به به فکر خودم بودم برای خودم ارزش قائل شدم😁ولی فقط یکساعت بعدش گفتم سلی تو میزنی اینارو یا قراره بریزی دور؟شوهرم که گفت اگه قراره استفاده نکنی بیا بده به من خودم میزنم به صورتم😅😅😅 خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 29929 باورت میشه بارها گرفتم هربار یذره زدم ریختم دورانگار حوصلم نمیکشه! به پوستت برس کلی کیف کن باور کن بچه ارومی داشتم حتما میگرفتم ولی امان از کنجکاویش وخرابکاریش هیچی نمیزارن هرجا قایم کنم پیدا میکنه خرابش میکنن من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17061 مرض داریم ما بخدا شاید صدبار شده خریدم هفته بعد دیگه نزدم رفته بعد از یکسال تو زباله.حتی به کسی هم ندادم لااقل اون استفاده کنه😅 خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
گل22نرگس عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 8131 اون که اره ذوووق کردم به به به فکر خودم بودم برای خودم ارزش قائل شدم😁ولی فقط یکساعت بعدش گفتم سلی ت ... هر وقت خواستی استفاده نکنید یاد دولت بیفت تا قطره آخر استفاده کن من فکر کردم شوهرم رفته رو مخت اون بدبخت غر نمیزنه تو برای خودت فکر درست میکنی تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️