2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 14518 بازدید | 2170 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خزان جانم🧡، خوبی؟من نمیتونم واقعیتش....بیشتر بخاطر برنجش هست که سختم میشه، ریزش هم دارم میترسم ...

سلام عزیزم نوش جون .خب قند مصنوعیشو برو

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام عزیزم نوش جون .خب قند مصنوعیشو برو

کجای کاری خزان جان😂😅🤦🏻‍♀️

تا همین لحظه که صحبت میکنیم دو هزار کالری رو رفتم، امروز رفته بودم با خواهرم مسابقه حسابی بهم فشار اومد نتونستم رعایت کنم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

کجای کاری خزان جان😂😅🤦🏻‍♀️تا همین لحظه که صحبت میکنیم دو هزار کالری رو رفتم، امروز رفته بودم با خ ...

خب پس بیخیال چالش ولش کن چون جریمه میشی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣خبر خبر خبر چالش اومد😎😎😎یه چالش آسان برای سخت کوشان تاپ ...

سلام سمیرا جوون 

ببخشید چندوقت نبودم ،پسرم به مدت یکماهه که شدید مریض شده بود و همش اسهال بود و من همش درحال شستن اون بودم،چندبارم دکتر بردم ولی تاثیر زیادی نداشت و بعد یه دوره اسهال الان یبوست شده🤕🤕

و کلا درگیر پسرم بودم و نتونستم بیام گزارش بدم.

الان اومدم دیدم چالش گذاشتید 

گفتم بگم من هستم 🤚🤚🤚

فقط فردا شب عروسی دعوتیم و اولین وعده برنجم فرداشب میشه.

من توی این یکماه قند مصنوعی کامل حذف بوده سخت نیست شاااااید یکی دوبار نبات خوردم یبارم کلوچهمن ورزش ...

چه خووب.

من عاشق شیرینی جاتم..

پوستت بهتر شده؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

🟤 ۹_رژیم شیردهیفرمول رژیم در شیردهی ☣️وزن ضرب در ۲۰ .☣️جواب به علاوه ۵۰۰☣️⛔️⛔️فست در دوران شیردهی م ...

من کم کاری تیرویید دارم 

ترازو یعنی دروغ میگه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام بچه ها من یه سوال درمورد لاغری دارم یه نفر راهنماییم کنه 😭😭😭😭😭بچه ها من درطول روز صبحانه و ناهار ۷۰۰کالری میخورم ساعت ۲ظهر میرم پیاده روی حدود یک ساعت ونیم تا ۶غروب بیرونم بابام میاد سراغم شب ۷۰۰ کالری میخورم میشه ۱۴۰۰ کالری اگه پیاده روی ۴۰۰کالری بسوزونه یعنی من درطول روز ۱۰۰۰ کالری به بدنم رسیده؟این چیزی که من گفتم درسته ؟یه نفر راهنماییم کنه لطفا