2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15187 بازدید | 2271 پست
آخی عزیزم حست چقدر قابل درکه منم دیروز به همسرم میگفتم لباسم گشاد شده لباس جدید میخوام😎

مرسی گلم😍

اره اخه اونجا حس بدی بهم دست داد من کوچیکتر برداشتم بعد دیدم تنگه گفت باید بزرگتربپوشی دیگه🥺🫠

اما باید تنگش کنم حالا😇💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

من همسرم میگه بی باش شدی ( سرخود) قراربود رژیم نگیرم شیرم کم نشه واسه بچم حالا میگه چرا رژیم‌گرفتی😂😂😂

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به😍😍😍😍 چقدرررر خوشحالم برات .😘گروه ۳ که خودمممممم بیا بغلمممممم🫠🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

جووووووون😍😍😍😍

خیلی ام عالی 

انقد ذوق دارم انگار کوه جابجا کردم 🤣🤣🤣

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

بچه ها من خیلی برای لاغری تلاش میکنم .اما خیلی خیلی سخت وزنم میاد پایین .با اینکه خوراکم زیادم نیست ...

اره دقیقااا کم کاری تیرویید لعنتی نمیذاره خوب وزن‌کم‌کنی منم کم کاری دارم 

کافیه یکم بیشتر بخوری فقط 🥲

کارخوبی کردی گلم انشالله داروشو مصرف میکنی نرمال میشه  رو‌ روال میفتی و سیر نزولی میگیره وزنت 

تو بهترینی😍😍

سلام عزبزمنوش جونتبا وجود کله پاچه خوب مجازتو رعایت کردیاافرین بهت

مرسی گلم 

اره😍😍😍

اینکه بیشترشو تقسیم کردم خونه پدرشوهر و برادرشوهر هم بی علت نبود😂😂😂😂

سلام عزبزمنوش جونتبا وجود کله پاچه خوب مجازتو رعایت کردیاافرین بهت

فریبا جون ارتقا پیدا کردم 😍

بدی دیدی  خوبی دیدی حلال کن😂😍

ب هدفم نزدیک تر شدم😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

من میتونم💪🏻

اره دقیقااا کم کاری تیرویید لعنتی نمیذاره خوب وزن‌کم‌کنی منم کم کاری دارم کافیه یکم بیشتر بخوری فقط ...

من تو بارداری داشتم قرص میخوردم .بعد زایمانم یکی دوسال خوردم بعد نرمال شد .نمیدونم یهو چش شد انقدر رفت بالا😂 

Tsh رفته بود بالای ۱۰🙄😅

بهترین خودتی😍

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

جووووووون😍😍😍😍خیلی ام عالی انقد ذوق دارم انگار کوه جابجا کردم 🤣🤣🤣

ذوقم داره والا .کاهش وزن کار هرکسی نیست که .

بهت افتخار میکنم🥰🥰🥰

سلام خوشگل خانوم تپلی😁

سمیرا جون باورم نمیشه 

توی ۶ روز ۱ کیلو و ۲۵۰ افزایش داشتم 

یعنی میگن طرف استعداد داره اینه ابم بخورم چاق میشم

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

من تو بارداری داشتم قرص میخوردم .بعد زایمانم یکی دوسال خوردم بعد نرمال شد .نمیدونم یهو چش شد انقدر ر ...

من و مامانم و‌خواهرم داریم‌میدونی کلا نباید قرص قطع بشه متخصص غدد گفت باید بخوری فقط دوزش بالا پایین میشه تا همین سطح نرمال بمونه اگه قطع کنی بهم میریزه 

اره میدونم پیش اومده برامون اینجوری یهو بالا رفته 

لعنتی کل بدن بهش ربط داره و همه چی زیر سر همین🫠

زودی روبراه میشی😍 

فدای تو🫶🏻

ذوقم داره والا .کاهش وزن کار هرکسی نیست که .بهت افتخار میکنم🥰🥰🥰

قربونت برم گلم😍

ب اختر خانم بگم 

توبارداری خیلی چاق شدم میگفت دیگه لاغر نمیشی🙃

قربونت برم گلم😍ب اختر خانم بگم توبارداری خیلی چاق شدم میگفت دیگه لاغر نمیشی🙃

اخترو باید تگ کنی اینجا😂😂😂

ارزوی مارو دست کم گرفته

من و مامانم و‌خواهرم داریم‌میدونی کلا نباید قرص قطع بشه متخصص غدد گفت باید بخوری فقط دوزش بالا پایین ...

ماهم همگی داریم .کاش منم قطع نمیکردم .فداتشم مرسی عزیزم🥰😘