2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11590 بازدید | 1690 پست
سلام عزیزم اتفاقا آنلاین شدم تگت کنم ببینم کجایییی😂نوش جوونت

مرسییییی😍🥰

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بعععععله میدونی از کی نخوردم😂😂😂هی گفتن نمیدونم شیر بدمزه میشه و واسه نفخ کولیک رفلاکس بده منم می ...

نوش‌جوونت .یادمه عکس میذاشتیم‌از لیوان دمنوشامون قبلا😍

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کالری امروزم 

صبح یک لیوان آب با یه قاشق سرکه سیب

صبحانه : 1 عدد خرما 

ناهار : نصف لیوان نخود لوبیا پخته. 1 عدد تخم مرغ ابپز.1 لیوان کاهو

میان وعده : 1 عدد نارنگی. 2 عدد خیار 

شام : یک تکه ماهی. نصف لیوان نخود لوبیا پخته. 5 قاشق برنج. 1 لیوان کاهو .

میان وعده : 2 لیوان کلم بروکلی. 1 عدد سیب. 1 لیوان شیربادام. 2 قاشق قاووت. دمنوش چای سبز با یه خرما

من میان وعده های شبم زیاده چون شب تا صبح بیدارم

بهم غر نزن فرفری جونم چون با قرص خواب هم شب خوابم نمیبره

کالری مصرفی 1320

کالری مجاز 1313

ورزش ده دیقه آپ شکم پهلو😂واقعا حالش نبود❤️

@فرفرری

اره دقیقااا 

منم امروز هی یادم‌میومد قبلا چقد پایه بودن بچه ها 

دیگه هیچکدوم نیستن نه؟

عضو گروه ۴       وزن فعلی ۶۶/۵۰۰     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام🥰

صبحونه🧀🌰🍞 پنیرگردو نون بربری

میانوعده 🍐نصف گلابی 

ناهار ۱۲۰گرم پلو قرمه سبزی سالاد فصل

میانوعده 🥜 چندتادونه بادوم زمینی دمنوش

شام🥔🥖 پوره سیب زمینی نون بربری ترشی بادمجون

میانوعده🍐 نصف گلابی.  کدو تنبل

کالری مصرفی ۱۳۰۰ حدودا

ورزش کلیپ پیاده روی در خانه 

@فرفرری‍ 

عضو گروه ۴       وزن فعلی ۶۶/۵۰۰     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سمیرا جون با کثیف شدن فرشاتون چ میکنین شما ک چندتا بچه دارین اونم پسر🙁

من پارسال شستم کشتم خودمو تاحالا ولی دیگه باید بدم بشورن 

خیلیییی میماله 

اصلا نمیشینه ک 

روفرشی کش دارخوبه بگیرم یا همون شستنش بهتره

کسی نداشته اطرافت

تجربه ای کمکم کنه☹️

ازاونام ک علاقه ای ب روفرشی و کاورمبل اینا ندارم بدم میاد ولی میگم حداقل روفرشی کش دار اگه خوب باشه بزارم موقع مهمون بیاد دربیارم 

موندم اصلا 

@parandehmohajer4325‍ سلام گلم گزارش دیروزمصبونه نان بربری خامه وعسلناهار پلو خورشت مرغ وبادمجون دوغ ...

سلام عزیزم 

خوب بودمخصوصا سیب آبپز و تخی 😃

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلام سلام 🤪

آب ۸ لیوان 

صبحونه تافتون و ۲ تا رطب نسکافی ۲ در ۱

ناهار جوجه و برنج بی روغن و گوجه کبابی و یه ذره نوشابه😬کم خیلی کم 

شام :ماکارونی ۲۷۱ گرم و ماست ۹۹ گرم 

میان وعده ۱ شکلات ۵ گرمی تلخ و یه ذره شیر 

۱۴۸۰

آب ۸لیوان

۸۰۰۰ گام انروز هر جا رفتم فقط پیاده

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلام🥰صبحونه🧀🌰🍞 پنیرگردو نون بربریمیانوعده 🍐نصف گلابی ناهار ۱۲۰گرم پلو قرمه سبزی سالاد فصلمیانوع ...

سلام  عزیزم

نووش جون

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام کالری امروزم صبح یک لیوان آب با یه قاشق سرکه سیبصبحانه : 1 عدد خرما ناهار : نصف لیوان نخود لوبی ...

شبر بادوم دوست داری🤣

تو گزارشات زیاد میبینمش

جرا بیداری؟

مجردی؟

سرکه سیب و هر روز نخور معده رو ناشتا اذیت میکنه حتی با اب

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

شبر بادوم دوست داری🤣 تو گزارشات زیاد میبینمشجرا بیداری؟مجردی؟سرکه سیب و هر روز نخور معده رو ناشتا ا ...

نه شیر بادام برا این میخورم عضله سوزی نکنم بعدم زود بی‌جون میشم شیر بادوم واقعا میسازتم😂❤️

نه مجرد نیستم متاهلم. بچه ندارم فکر کنم شب بیداریم برا نداشتن بچس. البته همسرم هم همینطوره شبا بیداره